A balayage haj töretlen sikere- titkok, trükkök és trendek a szakértőtől Kaltenecker Anitától

Kaltenecker Anita nyolc éve kezdte pályafutását. Ebben az időszakban kezdett divatba jönni az ombre stílus, azóta elhivatottan készíti a nők számára ezt a technikát, és ennek utódjait, mint a copacabana vagy éppen a balayage. Őt kérdeztük a töretlen népszerűségnek örvendő balayage technika kis titkairól.

Kaltenecker Anita nyolc éve kezdte pályafutását. Ebben az időszakban kezdett divatba jönni az ombre stílus, azóta elhivatottan készíti a nők számára ezt a technikát, és ennek utódjait, mint a copacabana vagy éppen a balayage. Őt kérdeztük a töretlen népszerűségnek örvendő balayage technika kis titkairól.<br />

 

A balayage berobbanása, avagy mi vezetett a nagysikerű technika kialakulásához

Olyan rég van a köztudatban a balayage népszerűsége, hogy már nem is emlékszünk arra, egyáltalán honnan ered. Most azonban Anita segítségével felelevenítettünk a balayage technika történetét, és a tökéletes balayage haj 2019 stílus elérését.

"Az évek során folyamatosan változott az ombre technika. Eleinte még a finom átmenetek készültek tupírral, majd szépen rájöttek a nők, hogy így lehetnek szőkék anélkül, hogy havonta kell festetni járni, egyre nagyobb kontrasztok láttak napvilágot. Utána jött a copacabana melír, ami már kicsit közelebb áll a balayagehoz. Hasonlóan készül, mint az ombre, csak ez átmenetes, vastagabb melír. Pár éve elkezdődött a balayage őrület, ami kombinálta a kettőt. Szerintem ezzel a technikával lehet a legszebb eredményeket elérni. Sokféleképpen el lehet készíteni, én személy szerint tupír nélkül dolgozom, így szinte tőtől lehet indítani, mégsem lesz lenövés hatása. A passzék felületét kenem a tő részhez közelítve egyre elvékonyuló melírosan, annak függvényében, milyen szintű világosítást szeretnék." - mondta Kaltenecker Anita, a Medro Style fodrásza. 

 

balayage haj 2019, Bwnet online időpontfoglaló program

 

Az ok, amiért igazán jó választás a balayage haj 2019-ben

Világszerte rengeteg ember választja ezt a stílust, akik valamiért mégis kimaradtak ebből, biztosan kacérkodtak már vele. Mit rejthet magában a balayage haj 2019-ben is, hogy ennyi embert sikerült megfognia?

"Azért szeretem ezt a technikát, mert rengeteg féleképpen variálható, ki lehet emelni a vendégek arcát, szemét, egyéniségét, ha megfelelően választjuk meg a színeket, és minden színben jól mutat, legyen az világos, sötét, szőke, barna, vörös és a bátrabbak az extrém színeket is kipróbálhatják a hajvégükön. Amit legsűrűbben kérnek a vendégeim az a “legyen annyira világos, amennyire csak lehet” és az “olyan természetes legyen, mintha csak a nap szívta volna." - tudtuk meg Kaltenecker Anitától. 

 

Fodrászt keresel, aki olyan hajszínt varázsol neked, amire mindig is vágytál? Úgy, gondolod, jó lenne egy kis stílusfrissítés, például egy balayage haj 2019-re? Jelentkezz be online Kaltenecker Anitához, aki biztosan lenyűgöz majd tehetségével.

Medro Style
1073 Budapest, VII. kerület
Erzsébet krt 20. Fszt. 8 5-ös kapucsengő

Online időpontfoglalásért kattints!

 

balayage haj 2019, Bwnet online időpontfoglaló program

 

A gyakorlás teszi a mestert- avagy a fodrászok és a balayage kapcsolata

Azt már tudjuk, hogy a vendégek körében nagyon trendi a balayage haj 2019-ben is, de vajon a fodrászok is így viszonyulnak hozzá? Nekik mennyire nehéz elsajátítani a technikát? Hol tart a balayage haj 2019-ben technika terén?

„A legtöbb vendég azért kéri a balagaye-t, hogy ne kelljen havonta járni fodrászhoz, de a havonta járó őszülő vendégeim haját is fel lehet dobni vele, hiszen tőfestéssel is kombinálható. Éppen ezért a fodrászok körében is népszerű, bár szerintem nem olyan egyszerű technika, mint amilyennek látszik, minden nap tanulok belőle valamit, bár a technika hasonló, de minden haj más és más.

Havi rendszerességgel járok képzésekre is, hogy az új színekkel, termékekkel, divattal naprakész legyek. A technikák elsajátítása nem sok idő, inkább sok “gyakorlást” igényel, hogy minél gyorsabban, rutinosabban tudjam elkészíteni a festéseket.” - mesélte Kaltenecker Anita. 

 

balayage haj 2019, Bwnet online időpontfoglaló program

 

Kedvet kaptál kipróbálni a balayge haj 2019-es trendjeit? Válaszd a megfelelő szakembert annak elkészítéséhez! A Medro Style szalonba már online is tudsz időpontot foglalni!

Medro Style
1073 Budapest, VII. kerület
Erzsébet krt 20. Fszt. 8 5-ös kapucsengő

Online bejelentkezéshez kattints!

 

Őszi hajtrendek – ezekkel a stílusokkal biztosan találkozni fogsz!

Megkérdeztük Anitát, szerinte milyen stílusok, színek lesznek trendik idén ősszel/télen. Köztük van természetesen a balayage haj 2019-ben! Jó hír, hogy Anita rengeteg dolgot felsorolt, így biztosan lesz köztük olyan, ami számodra megfelelő.

„Ahogyan bejön az ősz, mindig kicsit “sötétednek” a hajszínek is. Ami nyáron is divat volt, a púderes pasztelles színek, szerintem még mindig dominálni fognak. A mézes karamelles árnyalatok, valamint a lágyabb vörös színek, amik az őszi ruha kollekciókhoz is jól passzolnak, szintén meghódítják majd a trendeket.” 

 

balayage haj 2019, Bwnet online időpontfoglaló program

 

Bwnet online időpontfoglaló rendszer - ezért olyan hasznos a fodrászok számára is 

Anitához a Medro Style szalonba a bwnet.hu oldalon keresztül is lehetséges időpontot foglalni, megosztotta velünk a tapasztalatait az online időpontfoglaló rendszerrel kapcsolatban.

„Körülbelül három éve használom a BWNET online időpontfoglaló rendszerét, és a segítségével a vendégeim bármikor rá tudnak nézni a naptáramra, látják a szabad időpontokat, és rögtön le is tudják foglalni a számukra legmegfelelőbbet. Nem kell velem felvenniük a kapcsolatot, ahhoz, hogy időponthoz jussanak. Kapnak visszaigazoló e-mailt, és a rendszer emlékeztető üzentet is küld előző nap a foglalásról, illetve szinkronizálható a Google naptárral is. Amióta használom, azóta kevesebben keresnek napi szinten időpontfoglalással kapcsolatban, így több idő jut a vendégeimre és a magánéletemre is.” - osztotta meg velünk Kaltenecker Anita, a Medro Style fodrásza. 

 

balayage haj 2019, Bwnet online időpontfoglaló program

 

EZ IS ÉRDEKELHET: 2019 hajszín trendje- a Dirty Blonde haj (kattints)

 

fodraszat budapest, fodraszat, fodrászkereső, bwnet, szalonszoftver, online időpontfoglalás

 

Kövesd a Beauty World Net oldalát a Facebook is!

 

BWNet Magyarország