Belépés a beauty világába- András szemével

Mendler András vagyok, fashion blogger. Régebben egy nagyobb cégnél voltam szerkesztő, később egy férfiaknak szóló site főszerkesztője, majd saját oldalamat is elindítottam, ahol elsősorban férfi divat és életmód témákból lehet szemezgetni.

 

 

Mától itt, a Beauty World oldalán is olvashattok bejegyzéseket tőlem. Írásaimból megtudhatjátok az aktuális trendeket, hogy hova és miért érdemes ellátogatni, legyen szó egy teljesen új külső kialakításáról, vagy  egy hétvégi eseményre való ellátogatásról.

 

Bár sikk azt állítani, hogy nem a külső az, amiből megítéljük egymást, de mégis elsőnek ezzel találkozunk, ha új embert ismerünk meg, akár állásinterjúra, akár randevúra tartunk. Nem véletlenül van annyi átalakító műsor..

 

A Beauty World oldalán gyorsan, egyszerűen megtalálhatjátok a nektek legtökéletesebb szalonokat, fodrászokat és minden olyan platformon nézelődhettek, ami a megújulásotokhoz kell.

 

Jó keresgélést az oldalon, olvassátok a nektek készült írásaimat és ha már összeállt a kép, akkor egyszerűen, online is tudtok időpontot foglalni.

 

Jó olvasást!:)

Mendler András

BWNet Magyarország