Zsírégető szuperételek

Evés közben fogyni? Túl szép, hogy igaz legyen. Gondolják sokan. Kevesen tudják, hogy vannak olyan ételek, amelyek gyorsítják az anyagcserét, vagy például semlegesítik a méreganyagokat. Ezek tudtában már nem is olyan elképzelhetetlen az előbbi állítás ugye?

<p style=Evés közben fogyni? Túl szép, hogy igaz legyen. Gondolják sokan. Kevesen tudják, hogy vannak olyan ételek, amelyek gyorsítják az anyagcserét, vagy például semlegesítik a méreganyagokat. Ezek tudtában már nem is olyan elképzelhetetlen az előbbi állítás ugye?

"/>

Avokádó

A zsír, amit sokan főgonosznak kiáltanak ki, az avokádóban valójában egy hármas zsírégető funkciót tölt be. A gyümölcs egyszeresen telített zsírjai feltöltik a sejtmembránokat, így azok jobban serkentik a zsírégetésért felelős hormonokat, valamint gátolják a zsírok lerakódását és segítenek a szabadgyökök elleni harcban.

 

Vadlazac

Remek ellenszere az úszóguminak! Serkenti a zsírégetésért felelős hormonokat, tele van Omega 3- mal, amely nagyban hozzájárul a hasi zsírpárnák felszámolásához.

 

Kávé

Bizony, most már van oka a reggeli kávénknak.  A koffein stimulálja a szervezetünkben található adrenalint, amely azt az üzenetet küldi a zsírraktáraknak, hogy kezdjék el égetni a felhalmozott anyagokat. Ha edzés előtt húsz perccel iszol egy kávét (szigorúan feketén és nem cukorral, hanem édesítőszerrel) az egyfajta teljesítménynövelőként fog hatni rád, így az edzés még hatékonyabb és intenzívebb lesz.

 

 

 

Természetesen ezeknek az ételeknek a fogyasztása önmagában nem tesz csodát. Minden esetben fontos a mértékletesség, vagyis ha kevesebb kalóriát viszünk be a szervezetünkbe, mint amennyit elégetünk fogyni fogunk. Ám ezt a zsírégetést és a fogyást a látványosabb eredmény elérése érdekében nyugodtan kiegészíthetjük különböző kezelésekkel is. Például egy Physiomins kúrával, amire már online a bwnet rendszerén keresztül is könnyedén foglalhatunk időpontot. A Jászai Mari tér 6. szám alatti  szalonban egy személyre szabott programon vehetünk részt, amelynek során mikroárammal feltörik a zsírsejteket, majd következik egy nyirokmasszázs (ez segít kiüríteni a méreganyagokat), végül pedig feszesítés következik.

 

Nyerj 13 alkalmas testkezelő bérletet a Physiomins Farncia Fogyasztóközpont Jászai Mari téri üzletébe!

 

További információ itt: 

https://www.facebook.com/BeautyWorldNet/photos/a.377789298963845.89311.222271734515603/760980687311369/?type=1&theater

 

 

BWNet Magyarország