Villámgyors szárítás

Nem elég tökéletesen manikűrözni, majd hibátlanul lakkozni, az igazi türelemjáték csak ez után következik. Ki kell várni, hogy a körömlakk teljesen megszáradjon. Ez bizony nem megy gyorsan, a teljes száradáshoz több órára van szükség. Ezt a folyamatot segítik felgyorsítani a száradást elősegítő termékek.

<p><span>Nem elég tökéletesen manikűrözni, majd hibátlanul lakkozni, az igazi türelemjáték csak ez után következik. Ki kell várni, hogy a körömlakk teljesen megszáradjon. Ez bizony nem megy gyorsan, a teljes száradáshoz több órára van szükség. Ezt a folyamatot segítik felgyorsítani a száradást elősegítő termékek.</span></p>

Essence Körömlakk Szárító Szérum

60 másodperces száradást ígér, ami bizony arra már elég, hogy a köröm felületén ne keletkezzenek apró karcok, mélyedések. Egy pipettával kell a szérumot a körmökre cseppenteni, mialatt szárít, a benne található vitaminok és olajok ápolják a körömágyat is.

 

Avon körömlakk szárító spray

Egyszerűen használható termék, csak rá kell fújni a kész manikűrre és várni egy kicsit. Ez is segít a felületi sérülések elkerülésében és valóban rövidíti a száradási időt.

 

MAC színtelen fedőlakk

A mellett, hogy tartósabbá teszi a színt le is rövidíti a száradási időt. Ha csak késő esténként van időd lakkozni, akkor ez a tuti termék, mert nem hagy olajos nyomot maga után és reggelre nem lesz párnanyomos a körmöd sem.

 

BWNet Magyarország