Vesztig Szépségszalon - A szépség mindenkinek jár!

A Vesztig Szépségszalon a XII. kerületben nyitotta meg kapuit. Nem csak a Vesztig vendégeinek számára, hanem a szalonban dolgozó szakemberek számára is fontos a tökéletesség. Éppen ezért folyamatos továbbképzéseken vesznek részt, hogy naprakész szakmai tudással várják a szépülni vágyókat.

 

A szépségszalon Hegyvidék egy nyugodt, kellemes részén található meg, mint egy kis sziget - tele harmóniával, ahol ki tud szakadni az ember a  mindennapi rohanásból - nincs is jobb hely a megújulásra!

 

 

 

A rohanó világban mindenki vágyálma, hogy egy helyen – egy nyugodt helyen - megtaláljon mindent, amire szüksége van. Vesztig Nikolett, a szalon tulajdonosa és egyben kozmetikusa is éppen ezért gyűjtötte össze a legjobb szakembereket egy helyen, hogy itt tényleg csak kikapcsolni és elvonulni jöjjenek a vendégek a gondok elől.

 

Nikolett már tinédzser kora óta tudta, hogy kozmetikus szeretne lenni, szerinte nincs is annál jobb, ha az ember munkája egyben a hobbija is. Tudását tanfolyamok, workshopok látogatásával bővíti, vendégkörének igényeit felmérve igyekszik folyamatosan újítani. Niki mottója: "A szépség mindenkinek jár!" Gyere el a Vesztig Szépségszalonba és szépülj Te is nyugodt, hegyvidéki környezetben!

 

 

 

Kozmetikai és testkezelések

 

Bőrmegújító vagy tisztító arckezelésre vágysz? Esetleg a felesleges kilóidtól vagy szőrszálaidtól szeretnél megszabadulni? A Vesztig Szépségszalon kozmetikusára számíthatsz! 

 

 

 

Egészséges haj, divatos frizura

 

A Vesztig Szépségszalon fodrásza nem csak új hajformát vagy hajszínt varázsol számodra, hanem hajad egészségére is ügyel, hiszen a hajhullás kezelésére is megoldást nyújt.

 

 

 

Kpcsolj ki egy relaxáló masszázzsal

 

Ha már arcbőröd tiszta lett és a frizurád is kifogástalan, akkor gyere el egy kényeztető masszázsra! A Vesztig masszőre különböző masszázsokkal vár Téged: Sport-, svéd-, relaxáló-, energetizáló, frisstő,hát- és talpmasszázs. Bármelyiket is válaszd, biztos nem fogsz csalódni!

 

 

 

 

A Nagy Szépség Napon - május 7-én, a következő kedvezményeket veheted igénybe:

 

- 20% kedvezmény 30 perces masszázsra (sport, relax, frissítő) kapsz (a következő alkalommal szintén jár a 20% kedvezmény!),

- Hajmosás mellé ajándék, hajtípusodnak megfelelő hajpakolás és tanácsadás,

- 30% kedvezmény a hajszárításra,

- 40% kedvezmény minden kozmetikai szolgáltatásra (kivéve a tisztító és tápláló kezelésekre) + ajándék termékminta

 

 

Online időpontfoglalás:

http://www.bwnet.hu/szalon/Vesztig_Szepsegszalon/

 

 

 

Vesztig Szépségszalon 
Budapest, XII. kerület
Németvölgyi út 75/a 2 - kapucsengő 

 

 

 

 

Csatlakozz Te is A Nagy Szépség Nap Facebook eseményéhez:

https://www.facebook.com/events/1205792609448433/

BWNet Magyarország