Tradicionális kozmetikai masszázs

A stressz, a mindennapi rohanás, munka és zaklatott életmód nyomot hagy rajtunk, a külsőnkön és belsőnkön egyaránt. Gyakran érezhetjük magunkat fáradtnak, levertnek, kimerültnek, és megjelennek arcunkon a feszültség okozta ráncok.

 

Ilyen esetben egy kellemes masszázskezelés a testünket, lelkünket egyaránt felüdíti. A célirányosan alkalmazott masszázsfogások és a bőrápoló olajok, krémek sokat tehetnek szépségünkért és az általános közérzetünk javulásáért.

 

Szinte senkinek sincs tökéletes bőre. Akár sápadt, fakószínű, akár száraz,hámlik, vagy pattanások kialakulására hajlamos, a masszázs ingerhatásai, valamint a bőrápoló, bőrtápláló hatású masszázsolajok segítenek rajta

 

Az arcmasszázs elsimítja a gondterheltség okozta ráncokat, arcunkat üdévé varázsolja. A kezelés során arc, dekoltázs, karok és a hát is maszírozásra kerül a teljes kikapcsolódás és feltöltődés érdekében.

 

Ár: 3.800ft

 

A 10. kerületi Buddha Beauty Szépségszalon tulajdonosának és egyben kozmetikusának, Maróti Katának a szabad időpontjait itt találod:

(Válaszd a kozmetika szakterületet, majd a masszázst)

http://www.bwnet.hu/szolgaltato/Kozmetika_Kata/Buddha_Beauty_Szepsegszalon_-_Maroti_Kata

 

BWNet Magyarország