Tanítsd egészségre a családod!

Jenőfi Réka- a tökéletes bőr szakértői cikkjét olvahatod.

 

"Manapság már nem tudsz bemenni egyetlen közértbe se, hogy ne nyomjanak az orrod alá legalább egy olyan reklámtáblát, ami valamelyik nagy és neves kozmetikai gyártó cég termékét hirdetné.

 

Én őszintén rá szoktam csodálkozni, hogy miért gondolják az emberek, hogy azok a kozmetikumok, amik szakértők ajánlása és utasításai nélkül is hozzáférhetőek valóban képesek arra a csodára, amit a reklámok állítanak róluk.

 

Mire szoktatod rá a családot?

Bár ezzel nem is ez az igazi baj, hanem az hogy erre neveljük a családot is. Vannak olyan életszakaszaink, amikor a bőrünk akkora változásokon megy át, és annyira drámaian, hogy ha nem kezeljük megfelelően, akkor bizony ennek emlékeit egy egész életen át hordhatjuk. Ha nem szeretnéd, hogy a Te bőrödön, vagy a családodén ezek a változások szélsőségesen söpörjenek át, érdemes kíméletes megelőző lépéseket tenni. Sajnos ez nem feltétlenül fog működni a drogériában és hipermarketben kapható kencékkel, mert..

noname krémek

 

  Az a baj az agyonreklámozott termékekkel, hogy:

- mesterséges anyagokból készül olcsón, hogy a marketingre költött kiadásokat megtermelje a termék

- elképesztően alacsony a hatóanyag koncentrátumuk, így a reklámban mutatott arcbőr halvány másolatát sem tudja garantálni

 

Azt pedig meg sem említem, hogy ezek a kozmetikumok bizony többnyire kőolajszármazékokból készülnek, el tudod képzelni, milyen egészséges lehet magadra, vagy a családod bőrére kenni a szurkot?

 

Szerencsére az új kutatások már sokkal természetesebb irányba mutatnak. Ma már számos olyan kozmetikum gyártó létezik (mint az Image is), akik természetes alapanyagokból, vegyszermentesen állítanak elő különböző krémeket, tonikokat, szérumokat és egyéb kozmetikumokat.

 

Tudom, hogy sokszor beszélek az Image termékekről, de ez csak azért van, mert azon ritka kozmetikum gyártók közé tartozik, akik komolyan veszik, hogy a bőr számra nem lehet egészséges egyetlen olyan készítmény sem, ami vegyszereket, vagy mindenféle kőolajszármazékokat tartalmaz.

 

Ráadásul valóban tartalmaz hatóanyagokat és vitaminokat, és ezeknek az eredményei önmagukért beszélnek. Ezt már ismered a bőr öregedésének gátlása kapcsán talán.

 

A cikk elején utaltam rá, hogy mindenki bőre (igen, a párodé is… ) igényel ápolást. Ezt az Image is tudja, ezért kifejlesztett egy termékcsaládot.

image skincareAz Ormedic termékek 2 fontos elv alapján lettek kifejlesztve:

Or- mint organikus, azaz ahogy ezt már megszokhattuk az Image-nél szigorúan vegyszermentes helyekről származó növényi alapanyagokból készülnek (pl. nem génmanipuláltak a növények, sem antibiotikumot, sem más növényvédő szert nem alkalmaznak a termesztés során).

 

Medic- mint medical, azaz orvosi hatékonyságú. Ettől nem kell megijedni, ez nem azt jelenti, hogy olyan magas koncentrációjú készítmények, mint amivel egy öregedő bőrt kezelünk, hanem az életkori sajátosságoknak megfelelő hatóanyag tartalmú, orvosi minőségű kozmetikumok.

 

Kinek ajánlom ezt a termékcsaládot?

- elsősorban a 18-30 év közöttiek számára,

- akik szép, hidratált és egészséges bőrt szeretnének, anélkül, hogy olyan krémeket, szérumokat és arclemosókat használna, ami gyorsítja a bőr öregedését

- aki szeretné elkerülni a mesterséges szín, adalék- és illatanyagokkal dúsított kenőcsöket

- aki szeretné, ha a munkahelyi stressz nem az arcbőrén látszana

- aki a tinédzser korára nem a tükörbe nézve szeretne emlékezni

 

Milyen termékeket találsz az Ormedic termékcsaládban?

ormedic lemoso

 

Lemosó: ami annyira gyengéd, hogy akár babák fürdetéséhez is használhatod (de szerintem a férjed is csenni fog belőle, ha egyszer kipróbálja..). Ez egy szulfát mentes, cukor alapú lemosó, amit bártan ajánlok olyan érzékeny területeken is, mint az ekcémás vagy irritált bőrfelületek. Az pedig már csak a grátisz, hogy csodálatos az illata. 

ormedic szerum

 

Szérum: ez egy olyan gyógyulást segítő- hidratáló készítmény, amit bártan használhatod akár gyantázás vagy lézeres kezelés után is gyulladás gátló, bőr nyugtató hatóanyagainak köszönhetően.

 

Éjszakai krém: ha próbáltál már olyan terméket, amitől úgy érezted egyszerűen megfullad a bőröd, akkor ezt mindenképpen ki kell próbálnod. Annyira könnyű, mégis tápláló (köszönhetően a bio sheavaj tartalmának). Magas antioxidáns tartalma miatt a bőröd fiatalítását is támogatja. Egyaránt használhatod érzékeny, dehidratált, vagy éppen gyulladt bőrfelületen akár kezelés után is!

 

Bőrödet selymesen puhává és finoman illatossá varázsolja.

ormedic maszk

 

Gél maszk: nem árulok el nagy titkot, ezt a maszkot is nyugtatásra, gyulladáscsökkentésre ajánlom, sőt a pirosságot is csökkenti az aknes, rozaceas bőrön is. Az alapanyaga a bio aloe vera, amit jó szívvel ajánlok neked akár lézeres kezelés utáni használatra akkor is, ha kimondottan érzékeny a bőröd.

ormedic ajakbalzsam

 

Ajaknövelő balzsam: ugye Te sem tartod szépnek vagy éppen kellemesnek a száraz, kicserepesedett, repedezett, ráncos ajkakat? Ez a balzsam avocado olaj tartalmával és az E vitamin antioxidáns hatásával veszi fel a harcot a lestrapált ajkaid megmentéséért. Nem csak volumen növekedést fogsz tapasztalni, de a speciális polipeptid tartalma abban is segít, hogy a ráncok kisimuljanak, feltöltődjenek.

 

 

+1 fontos tudnivaló az Image Ormedic termékcsaládról: az orvosi minőségű tisztaságnak (vegyszermentességének) köszönhetően akár terhes hölgyek is bátran használhatják ezeket a kozmetikumokat!

 

Tehát, ha szeretnéd a bőrödet hozzáértően ápolni, hogy az sokáig őrizze meg hamvas üdeségét, vagy a családod számra keresel egy olyan minőségi kozmetikumot, ami nem tartalmaz mesterséges anyagokat, a legjobb választás Számodra az Image Ormedic termékek használata lesz!

 

Ha kedvet kaptál az Ormedic termékcsalád kipróbálására, akár saját magad, akár a családod részére fordulj hozzám bizalommal!

 

Jelentkezz be online már most budapesti kozmetikámba!

 

Még nem vagy biztos a megfelelő döntésben? Ne aggódj, díjmentes konzuletáción is részt vehetsz! Itt találod szabad időpontjaim:

http://www.bwnet.hu/szalon/Beauty_Lab_Szepseg_es_Egeszseg/?b=1

 

Üdvözlettel:

Jenőfi Réka- a kozmetikusod"

 

 

BWNet Magyarország