Szőrtelenítés férfiaknak - mit tegyél, ha nincs a szolgáltatásaid között?

Szőrtelenítés - természetesen férfiaknak is

 

Már rég elmúltak azok az idők, amikor csak a nők és a sportolók (pl. úszók, atléták, kerékpárosok) szőrtelenítettek. Manapság a férfiak körében is egyre növekszik az igény a gyantázásra, sőt az intim terület gyantázására is. A szőrtelenítés az igényesség, jólápoltság, a mindennapi higiénia részévé vált. Azonban kevés kozmetikus szolgáltatásai között szerepel a férfi waxing.

 

Nem szeretnél férfi intim gyantázást csinálni? Mégsem veszítenél vendéget? Mutatjuk a tökéletes megoldást.

 

A WAX IN THE CITY budapesti stúdiójában teljeskörű meleggyantás szolgáltatást nyújtanak férfiaknak is. Ajánlj férfi vendégeid számára egy diszkrét és valóban professzionális helyet, ami a legszégyenlősebb vendégedet is megnyeri. Ráadásul előzetes időpont-egyeztetés nélkül!

 

A módszernek köszönhetően a waxing ráadásul sokkal kevésbé fájdalmas, mint a hagyományos gyantázás, sőt szinte teljesen fájdalommentes, viszont az eredmény alapos és hosszan tartó. Nincsenek tabuk, csak tökéletesen sima bőr, hónaljtól az intim területekig, természetesen férfiaknak is.

 


 

Plusz egy nyomós érv, miért ajánld a Wax in the City stúdióját férfi vendégeid részére:

 

Nem kell attól tartanod, hogy vendéged elcsábul és többé nem tér vissza szalonodba. A Wax in the City-ben nem végeznek semmilyen kozmetikai kezelést, kizárólag a gyantázásra specializálódtak.

 

 

Ha nem szeretnél férfi gyantázást végezni, de ajánlanál egy opciót a vendégeid részére, akkor a Wax in the  City tökéletes megoldás.

 

Eiffel Palace Irodaház 
1055 Budapest
Bajcsy-Zsilinszky út 78. Bejárat a Stollár Béla utca felől

Telefon: +36 (1) 951-7260

 

Bejelentkezés nélkül!

http://www.wax-in-the-city.hu/Fooldal.html

 

 

BWNet Magyarország