Szeretnél egy ütős, látványos szépülést?

Szeretnél egy ütős, látványos és kellemes, pihentető szépülést, amit mindenki észrevesz majd rajtad?

 

Akkor jelentkezz be Hausel Hajnihoz a
MAKADÉMIA Anti-Aging Stúdióba!

 

Hausel Hajnalka_Makadémia_400

 

Több 1000 szépítő és bőrmegújító arckezeléssel a háta mögött, speciális energetikai masszázstechnikákkal a kezében, bizonyított, látványos, innovatív anti-aging programokkal, a bőr egészségét mindig szem előtt tartva!

 

 

 

Ha olyan kozmetikusra, specialistákra bíznád a bőröd, akik kozmetikai hatóanyag szakértők és professzionális szinten oktatják az egészséges és látványos bőrápolást, akkor válassz bizonyított kozmetikai eljárásaink közül!

 

 

Előtte-Utána kozmetikai kezelés budapesten

 

Ízelítőül:

 

LIFT REPAIR arckezelések – “Az idő múlását csak én érzékelem, a bőröm nem!” A LIFT REPAIR programok kényeztető anti-aging arc-nyak-dekoltázs programok szemkörnyék ápolással. A gyengédebb BELICO Lifting és az intenzívebb hatóanyag koktélt tartalmazó BELICO Botox Like vagy BELICO Luxury Skin Repair változatokkal!

 

ANTI-STRESSZ arckezelések – “A nőnek, aki nem takargatni szeretné bőrproblémáit, hanem meg akar szabadulni tőlük.” Az anti-stressz arckezelések különböző, anti-aging hatóanyagokkal kombinált arctisztító kezelések. Ajánljuk azoknak a 30 fölötti hölgyeknek, akik bőre még igényli a rendszeres vagy alkalmankénti arctisztítást, ugyanakkor gyengédebb vagy intenzívebb öregedésgátló táplálásra és/vagy feszesítésre, bőrfeltöltésre is szükségük van.

 

Tű nélküli MEZOTERÁPIÁS arckezelések – “Ahol az innovatív technológia a legfejlettebb hatóanyag kombinációkkal találkozik.” Ajánljuk azoknak a 30 fölötti hölgyeknek, akik rajonganak az innovációs elektro-kozmetikai gépi arckezelésekért. A legújabb technológiákat nálunk a leghatékonyabb bőrfeltöltő és bőrfiatalító hatóanyagkoktélokkal vehetik igénybe. Mint minden egyéb bőrépítő programunkban – az elektroporáción alapuló arckezeléseinknél is – a hangsúly a hatóanyagok tisztaságán, hatékonyságán, a látványos eredményen és a bőr egészségén van.

 

Hajnival május 7-én, A Nagy Szépség Napon is találkozhattok, és közelebbről is megismerkedhettek az anti-aginggel.

 

 

Május 7-én a BőrÉbresztő program 8900 Ft helyett 5000 Ft:

 

BEJELENTKEZÉS

 

12794485_1043882795650645_9085561715544021279_n

BWNet Magyarország