Szépség, trendek és művészi megjelenés

Ezzel a három szóval lehet a legjobban összefoglalni a bwnet.hu oldalához újonnan csatlakozott MoowHair szalon filozófiáját.

<p><span>Ezzel a három szóval lehet a legjobban összefoglalni a bwnet.hu oldalához újonnan csatlakozott MoowHair szalon filozófiáját.</span></p>

A MoowHair 2012-es indulása óta azon dolgozik, hogy élményt nyújtó, magas minőségű, ugyanakkor elérhető szolgáltatásokat kínáljon a vendégeknek. Innovatív, folyamatosan fejlődni akaró fiatalos csapatának célja a fodrászat és a szépségápolás újraértelmezése.

 

 A MoowHair szalon lendületes csapata számos tv műsor, fotózás és forgatás frizurájának megálmodója. A szalon művészeti vezetője Bódis Richárd, aki a Schwarzkopf Professional vezető oktatója. A tökéletes munkához elengedhetetlenek ugyanis a legjobb minőségű alapanyagok, melyek a Schwarzkopf Professional termékcsaládokból kerülnek ki.

 

A szalon legkedveltebb szolgáltatása az úgynevezett Brasil Cacau kreatinos tartós hajegyenesítés, amelynek az eredménye hihetetlenül sima és ragyogó fényű haj, valamint a Supreme Kreatin szolgáltatás, amely a szöszös, kezelhetetlen haj legjobb orvossága. A szolgáltatás igénybevételéhez mostantól még a telefont sem kell felemelnünk, kényelmesen számítógépünk előtt ülve foglalhatunk időpontot akár hajegyenesítést, akár vágást, vagy festést szeretnénk. 


A szalon igazán magas minőséget képvisel, mégis elérhető áron nyújtja mindezt, így akinek fontos a jó ár, de nem akar engedni a színvonalból, mindenképpen foglaljon időpontot a MoowHair szalonba.

Jelentkezz be már most: http://www.bwnet.hu/szalon/Moowhair_/

 

BWNet Magyarország