Szendy Szilvi frizurájának csodájára jártunk

A Budapesti Operettszínház legfiatalabb szubbretjén- Szendy Szilvinek a frizurájára a Ridikül magazin címlapján lettünk figyelmesek. Utánajártunk és megkérdeztük fodrászát mi a titok kulcsa.

 

Ternyák Kata az Imagine szalon tulajdonosa és vezető fodrásza elárulta, hogy Szilvi már 6 éve a vendége. 

 

"Nagyon fontosnak tartja a mindennapi megjelenésben a frizuráját. Sokkal magabiztosabbnak érzi magát ezáltal. Minden fellépése előtt eljön hozzánk, az előadásai kapcsán pedig mindig segítem Őt tanácsokkal. Fontos megemlítenem, hogy Szilvike arra is kész, hogy saját haját elkészítse. Hisz frizura nélkül sehova sem megy! Imádom, hogy ilyen! Példaértékű lehet minden NŐ számára. Neki nem teher, sőt egy kikapcsolódás is, így három hetente itt van hajfestésen az Imagine szalonban.

 

Ámbár Szilvinek a természet is a szőkében gondolkodott, de hogy igazán csillogó és látványos legyen minden tincse, festékkel rásegítünk. Szubrettként mindig felügyelnünk kell arra, hogy az előadás közben különbözö tornagyakorlatokat kell végrehajtania a partnerével és még egy mikrofont is bele kell építeni a frizuráiba. Ezért strapabírónak kell lennie. Ezt kell összehozni azzal, hogy amikor kilép az utcára akár a fellépéseit követően is, akkor egy igazi szőke ciklon legyen.

 

 

Szilvi gyönyörű színét a L'Oréal Professionnel Majirel festékeivel alkotom meg, majd a REDKEN finish termékei gondoskodnak a hibátlan tartásról!"

 

Adj a jó megjelenésedre! Jelentkezz be online az 1. kerületi Imagine Szalonba már most! Az időpontokat itt találod

(0-24h): http://www.bwnet.hu/szalon/IMAGinE/

BWNet Magyarország