Smink a strandon - trendi vagy ciki?

Hancz Marianna kozmetikus és sminkes tippjeit olvashatjátok.

 

Aki a mindennapokban sminkeli magát, nem feltétlenül kell lemondania az arc tónusát és kontúrjait szépítő sminkről a strandon sem. A lényeg, hogy a smink semmiképp ne legyen túl feltűnő, inkább a természetes szépséget hangsúlyozza.A hagyományos alapozó helyett az olajmentes, fényvédős, színezett nappali hidratáló krémet javaslom, ami elfedi a kisebb bőrtónus hibákat és pirosságot.

A szemre és az ajkakra használjunk a nyári bőrtónusunkhoz passzoló rózsás, barack, arany vagy bronzos árnyalatokat. Az ajkakra is inkább a fényvédős színezett ajakbalzsamot részesítsük előnyben. 

 


A szemöldökünket érdemes szakemberre bízni, aki megformázza és megfelelő színűre festi, így legalább 2 hétig nincs gondunk a szemöldök ceruzával.


A szempillaspirál az egyik leglátványosabb sminkdarab, de a strandra érdemes beszerezni egy jobb minőségű,vízálló formulát. Ma már kapható a piacon vízálló kontúrceruza, így a szemünk finom hangsúlyozásáról sem kell lemondanunk. 


Ugyancsak vízállóak és egyben tartósak is a 3D vagy 4D szempillák, amelyekkel nyaralás alatt éjjel-nappal igéző tekintetünk lehet.


Nyáron a körmeink is jobban előtérbe kerülnek.Manikűröztessünk és pedikűröztessünk a kedvenc ruhánkhoz, bikininkhez illő színű körömlakkot, és ne feledjük, hogy a lakk halványodását, elsárgulását ma már UV fedőréteggel kiküszöbölhetjük,és így tartósan üde és fényes marad körmünk.

 

Marianna Budapest VI. kerületében elérhető, szabad időpontjait itt találjátok:

http://www.bwnet.hu/szolgaltato/Hancz_Marianna/Csin-Csin_Szepsegszalon 

BWNet Magyarország