Sima ajkak ősszel is

Az őszies időjárás megviseli bőrünket, különösen igaz ez ajkainkra, amelyek fokozottan ki vannak téve a hideg és a szél káros hatásának. Cserepes, kiszáradt ajkakon a legszebb rúzs sem mutat jól, ezért most eláruljuk a bwnet.hu csapatának ajakszépítő titkait.

<p>Az őszies időjárás megviseli bőrünket, különösen igaz ez ajkainkra, amelyek fokozottan ki vannak téve a hideg és a szél káros hatásának. Cserepes, kiszáradt ajkakon a legszebb rúzs sem mutat jól, ezért most eláruljuk a bwnet.hu csapatának ajakszépítő titkait.</p>

Szépségszerkesztőnk- Kata - a heti rendszeres radírozásra esküszik. „Hetente legalább egyszer az ajkaimat is leradírozom. Erre már sok mindent kipróbáltam. Ha nem akarsz beruházni semmilyen plusz termékre, akkor a legegyszerűbb, ha fogmosás után a fogkeféddel dörzsölöd át ajkaid. Készíthetsz házi ajakradírt is, méz és kristálycukor keverékéből. Ha ezzel nem szeretnél pepecselni, akkor pedig a Lush cukorkás ajakradírjait ajánlom!”

Munkatársunk, Alexa a méz jótékony tulajdonságait hívja segítségül: „Hetente legalább kétszer, lefekvés előtt vékony rétegben mézet kenek az ajkaimra, ami reggelre extra puhává és hidratálttá teszi őket.”

Ezek mellett a praktikák mellett a napi hidratálásról sem szabad megfeledkezni. A szerkesztőség egyöntetű kedvencei, a különböző kiszerelésben kapható Carmex ajakápolók. 

BWNet Magyarország