Scarlet RF professzionális arckezelés 2+1 akcióban

Ki ne szeretné megereszkedett arcvonásait ismét a helyükön látni és bőre egykori rugalmasságát visszanyerni?

 

Mindannyian látványos eredményekre vágyunk, de senki sem szereti a fájdalmas kezeléseket. Szerencsére ma már nem minden esetben igaz a mondás, hogy a szépségért meg kell szenvednünk. Van az a tűszúrás-zápor, ami célzott hőhatással karöltve feszessé, fiatalabbá teszi a bőrt, ugyanakkor nem fáj, és nem okoz látható sérülést. A ScarletRF arckezelésről van szó, melynek során egy 64 tűből álló, apró négyzetben végződő kezelőfej számtalanszor sújt le gyanútlan arc- és nyakbőrünkre - és ha ez még nem volna elég, közben rádiófrekvencia által hősokkot fejt ki a bőr mélyebb rétegeiben! Teszi mindezt azért, hogy a tízezernyi mikro-sérülés segítségével hihetetlenül felpörgesse bőrünk helyreállító folyamatait és a rádiófrekvencia hőhatását is bevetve feszesebb kötőszövetet eredményezzen.

A 2+1 akció 2015. május 15-ig érvényes!
 
Jelentkezzen konzultációra!
 
 
 
 

 
 
 
Még több információ:
 
Lehet, hogy a Scarlet RF első hallásra kissé drasztikus beavatkozásnak tűnik, ám valójában az egyik legkíméletesebb és legtermészetesebb bőrfiatalító módszer. Annyira kíméletes, hogy még a szemhéj hajszálvékony bőrén és a nyakon is használható! Ezek tipikusan azok a területek, melyek érzékenységüknél és a bőr vékonyságánál fogva a legnehezebben kezelhetőek.

A Scarlet RF ezen területeken is kiválóan működik, ugyanis a bőrfelület vastagságától függően beállítható, hogy a tűk mennyire mélyen hatoljanak a bőrbe (0,25-3 mm-ig). A kezelés előtt a bőrfelületet lidocain tartalmú krémmel keni be a bőrgyógyász, majd a hatóidő letelte után (kb. 15-20 perc) kezdődhet a kezelés.

A tűszúrások olyannyira nem járnak semmiféle kellemetlenséggel, hogy a legbátortalanabbaknak is nyugodt szívvel ajánlható.

A kezelés hatóanyagos (őssejtes-peptides) bőrnyugtató pakolással fejeződik be, amely az átjárhatóvá tett bőrbe mélyen felszívódik, elősegítve a regenerációt, azonnali nyugtató és feszesítő hatás kifejtve. A ScarletRF nagy előnye, hogy gyakorlatilag nincs gyógyulási idő: normál bőrön a kezelés után fél órával már nyoma sincs semminek, de még a legérzékenyebb bőr is néhány óra leforgása alatt teljesen helyreáll.

A ScarletRF már a kezelést követő napokban frissebbé, egyenletesebbé teszi a bőrt, de igazi hatását hosszabb távon tudja kifejteni, mivel a bőrben zajló építő folyamatokhoz idő kell. A kezelés sorozatban a leghatékonyabb: három kezelésből áll egy kúra, melyek havonta ismételhetők.
 
 

Jelentkezzen május 15-ig és két kezelés mellé a harmadik ajándék!

kiss Természetes hatás: a kezelés a bőr saját folyamatait serkentik
kiss Kétszeres hatékonyság: tűszúrások és rádiófrekvencia kombinációja
kiss Gyógyulási idő nincs: csupán átmeneti bőrpírt okoz
kiss Fájdalommentes kezelés: helyi érzéstelenítésben történik
kiss Látványos végeredmény: az arc visszanyeri régi kontúrjait


Jelentkezzen konzultációra!
 
 

 

BWNet Magyarország