Rock and Roll, avagy újragondolt frizuradivat

A Mystery Gang a magyar popzenei világban megmutatja rajongóinak, hogy milyen volt az igazi "rock and roll" Amerikában az ötvenes évek derekán.

 

"Az a zabolátlan életérzés, amely ebből a zenéből árad, csakis hiteles fazonoktól fogadható el maradéktalanul.  Egri Péternél hitelesebb rockabilly arcot pedig valószínűleg még sosem szült ez az ország. Énekelhet akár angolul, akár magyarul: ez a széttetovált, perzselő tekintetű jampec egy olyan generáció számára testesíti meg a rock and rollt, amely még tervbe se volt véve, amikor Fenyő Miki már a Hotel Mentholban múlatta az időt."- írják a srácok hivatalos bemutatkozójukban.

 

A hiteles külső ízekre szedhető ám. Mi Péter frizuráját vettük mustra alá, mely szembetűnően mindig tökéletes és az általuk megtestesítendő stílushoz passzol. A férfiak azonban tudják, hogy ezt a fazont nem is olyan egyszerű kordában tartani.

 

 

Mi a kulisszák mögé lestünk kicsit. Megtudtuk, hogy Péter az Imagine szalon törzsvendége évek óta. "Az általunk megformázott haj könnyen kezelhetővé válik a Redken termékei által. Mivel egy nagyon kreatív márkáról beszélünk, így a Péter általa idealizált stílust  változatossá tudja tenni, férfiakhoz illő egyszerű kezelhetőséggel."- árulta el a szalon vezetője, Ternyák Kata.

 

Urak, irány a fodrászat, ahol az ideális fazon mellé a legjobb termékeket is beszerezhetitek!

Az online bejelentkezéshez kattints már most:

http://www.bwnet.hu/szalon/IMAGinE/

BWNet Magyarország