Ráncmentes bőr, kompromisszumok nélkül

Botox hatás tűszúrások nélkül? Ma már semmi sem lehetetlen. A toxSkincare Ultimate Lifting Serum különösen magas Argireline és Q10 liposzóma koncentrátuma felveszi a versenyt a plasztikai sebészeti beavatkozásokkal is.

<p>Botox hatás tűszúrások nélkül? Ma már semmi sem lehetetlen. A toxSkincare Ultimate Lifting Serum különösen magas Argireline és Q10 liposzóma koncentrátuma felveszi a versenyt a plasztikai sebészeti beavatkozásokkal is.</p>

A különleges mikromolekuláris technológiának hála a serum – mely otthoni használatra ,egy okos rollerbe zárva is kapható – bejut a bőr mélyebb rétegeibe is. Speciális kiszerelésének hála célzottan kezelhetjük a problémás területeket, és még a legapróbb mimikai ráncokat is elérhetjük vele. A termék minden bőrtípusra ajánlott, nem tartalmaz tartósítószereket és ásványolajakat, valamint PEG-t sem. Ránctalanító, bőrfeszesítő hatása hihetetlenül látványos, már néhány hét után szembetűnő a különbség. Hála a természetes hatóanyagoknak a művi hatás teljesen kizárt.

 

A legjobb eredmény elérése érdekében a bőrt tökéletes megtisztítsuk meg, amelyre a legalkalmasabb az egyedülálló toxSKINCARE Cleanser és Tonic. Mindkét termék bőrtökéletesítő és ránctalanító hatású. Ezután görgessük át a rollert a ráncokon, mélységüktől függően napi 1-2 alkalommal. Hála magas hatóanyagtartalmának elég csupán egyszer átgörgetni a ráncokon, mikromolekuláris felépítésének köszönhetően pedig azonnal beszívódik, így használat után rögtön folytathatjuk napi arcápolási rutinunkat a toxSkincare krémekkel.

 

A toxSkincare termékcsalád nyújtotta előnyöket a magyarországi referenciaszalonokban mindenképp érdemes kipróbálni. Budán és Pesten egyaránt a legjobb szakemberek állnak rendelkezésetekre a Szabó Imre szalonokban.

BWNet Magyarország