Pin up újragondolva

Pankotai Niki a 13. kerületi Kucsera Hajszalon fodrászát mutatjuk be, aki sokat ad szakmai fejlődésére, ezért is választotta mesteréül a L'Oréal nagykövetét.

 

Niki arra törekszik, hogy folyamatosan utat mutathasson vendégei számára a divat világában az egyéni stílusnak megfelelően. Javaslatokat tesz a Nála szépülőknek és ajánlja az archoz, bőrhöz leginkább illő, az aktuális trendekhez kapcsolódó fazont.

 

 

A pin up lányok sohasem slamposak, bőrük üde és sminkjük tökéletes, ahogyan a frizurájuk is. A kor szellemiségét Niki is közel érzi magához, így szívesen vállalta a '40-es '50-es évek témáján alapuló fotózást, ahol a modell hajáért ő felelt.

 

 

Az üde- laza loknik, a frufru feltűzése és beszárítása és a tökéletes kiegészítő pántok és szalagok mind-mind azt mutatják, hogy egy olyan fodrásszal van dolgunk, aki valóban a Nő igazi egyéniségét képes előhozni. Legyen szó szőke, vörös, vagy fekete hajról a kompozíciók végtelenek és a korhoz illőek. Úgy gondoljuk a fotó sorozat önmagért beszél és betekintést enged Niki munkáiba.

 

 

 

 

Érdekel, hogy mit tud belőled kihozni Pankotai Niki? Szabad időpontjait itt találod, melyeket már ONLINE könnyen és gyorsan le is foglalhatsz: http://www.bwnet.hu/szolgaltato/Pankotai_Nikoletta/Kucsera_Hajszalon 

 

 

Models: Claudia, Urbán Mercédesz, Bürger Brigitta, Klivinyi Kitty Mercédes
Stylist: Kitty Mercédes Klivinyi
Make Up Artist: Zita Kozmányi
Hair:Pankotai Nikolett
Photo:Haraszti Judit
Military pin up dresses: Ticci Rockabilly Clothing

BWNet Magyarország