Őszi sminktáska frissítés

Az új évszak beköszöntével nem csak a ruhatárunkat, hanem a sminktermékeinket is cseréljük, ha úgy tetszik, téliesítjük. Sötétebb árnyalatok, változó textúrák, megmutatjuk a bwnet szerkesztője mit, mire cserélt az ősz beköszöntével.

<p>Az új évszak beköszöntével nem csak a ruhatárunkat, hanem a sminktermékeinket is cseréljük, ha úgy tetszik, téliesítjük. Sötétebb árnyalatok, változó textúrák, megmutatjuk a bwnet szerkesztője mit, mire cserélt az ősz beköszöntével.</p>

Zselés hidratáló – nehezebb éjszakai krém

Mivel a bőröm a kombinált típusba tartozik, nyáron bőven elegendő egy könnyű lotion-t feltennem estére, sőt néha még azt is elhagyhatom. Ám ilyenkor ősszel, főleg amikor beköszönt a szeles idő, az én arcom is igényli a táplálóbb termékeket. Ilyenkor mindig antioxidánsokban gazdag, jól hidratáló termékre váltok.

Kedvenc: Clinique Superdefense

 

Korall rúzs – burgundi árnyalatok

A nyári feltűnő korall rúzsom helyett elővettem a nyáron nem hordott bordós, bogyós gyümölcsös árnyalatokban pompázó darabjaimat. Ezek sokkal jobban passzolnak az őszi ruhatáramhoz.

Kedvenc: a MAC New York Apple nevű árnyalata.

 

Pink körmök – sötét tónusok

Nyáron a körmeim a szivárvány minden színében pompáznak, hol pink, hol korall, de volt már élénksárga is. Télen inkább a mélyebb árnyalatokat részesítem előnyben, szeretem a méregzöldet, az acélszürkét, a bordót sőt még a feketét is.

Kedvenc:  OPI Stay the night

BWNet Magyarország