Opi Summer

Az OPI idei nyári Euro Centrale kollekciójában a klasszikus és az időtlen stílus randevúzik egymással körmeinken. Az öreg kontinenst ünnepelve, ahol a történelem találkozik a modernséggel, a kollekció 12 új, metál fényű árnyalata csodás választékot kínál: zöld, vízkék és rózsaszín, krémes indigószín, éjkék és padlizsánlila, amit csak az ember lánya kívánhat nyárra.

<p>Az OPI idei nyári Euro Centrale kollekciójában a klasszikus és az időtlen stílus randevúzik egymással körmeinken. Az öreg kontinenst ünnepelve, ahol a történelem találkozik a modernséggel, a kollekció 12 új, metál fényű árnyalata csodás választékot kínál: zöld, vízkék és rózsaszín, krémes indigószín, éjkék és padlizsánlila, amit csak az ember lánya kívánhat nyárra.</p>

“Csehország, Magyarország, Lengyelország és Románia mind izgalmas, új sminktrendet diktál” – magyarázza Suzi Weiss-Fischmann, az OPI ügyvezető és művészeti igazgatója. Ha ellátogatnak ezekbe az országokba, gyönyörű, gótikus katedrálisokat láthatnak, mellettük modern, vibrálóan színes graffitiket, két teljesen különböző művészeti ág keveredését. Ezt a kettősséget láthattuk a new yorki Fashion Week-en, ahol a klasszikus stílust modern vonalvezetés és vagány minta frissíti fel.

 

“Az Euro Centrale kollekció az árnyalatok széles választékát kínálja, a visszafogott, sápadt nude árnyalattól a mélykékig, közöttük olyan szépségek, mint a csillámló réz szín vagy a jeges, vizes árnyalat. “ – folytatja Suzi. “Mindegy, hogy egy fekete-fehér ruhát szeretnél feldobni valamilyen színnel, vagy éppen egy vibráló outfitet szeretnél kicsit megszelídíteni, ezek a lakkok segítenek abban, hogy mindig szuper trendi legyen a megjelenésed!”

 

Fontos információ, ha idén nyárra a csodás OPI színeket választod: Az Euro Centrale kollekció lakkjai nem tartalmaznak DBP-t, toluene-t, vagy formadelhidet. A lakkokat az OPI által szabadalmaztatott Pro Wide ecsettel lehet felvinni, ami a tökéletes festést garantálja.

BWNet Magyarország