O2 lift, a fiatalság forrása!

Amióta a világ világ az emberek elszántan keresik a fiatalság forrását. Manapság minden második mozifilm is az örök fiatalságról szól, vagy ilyen formában, vagy amolyanban. Vannak vámpírok, ufók, vagy legújabban emberek a jövőből… a megoldás mindig más, de lényegében ugyanarról van szó. A fiatalság visszaszerzéséről.


Bár ezutóbbiak mindegyike csak képzeletben létezik, (na meg a mozikban persze) nem kell elkeserednünk! Létezik ugyanis valós megoldás is.

 

 

 

A töretlenül elszánt emberiségnek, tudósoknak és a modern technológiának hála ma már igazi, látványos eredményeket tudunk elérni a fiatalítás terén (és még csak Amerikába se kell menni érte).

 


Működik egy szalon Budapest szívében, ahol Jenőfi Réka a szépségápolás szolgálatába állította a tudományt. Réka és a BeautyLab szalon hivatása az emberek boldogsága és szépsége, ezért nem is csoda, hogy az elsők között náluk találkozhatunk ezzel a különleges, modern kezeléssel.

 Az O2, vagyis oxigénes kezelést „vörös szőnyeg kezelésnek” is nevezhetjük, mivel akár két teljes hétig képes bennünket visszarepíteni azokba az időkbe, amikor minden létező visszatükröződő tárgyban megcsodáltuk szépséges tükörképünket. A csoda az oxigén erejében rejlik, amit egy 5 lépcsős kezelés alatt mindössze fél óra alatt kaphatsz meg.
(Részletek: http://www.bwnet.hu/hirek/Jelentkezz_be_online_a_Voros_Szonyeg_kezelesre/ )

 

 

Ideális választás:
           

Ha közeleg egy jeles alkalom, amelyen túl akarjuk szárnyalni minden vetélytársunkat és végre elhódítani a nagy Ő-t! Vagy, ha ismét eljött az osztálytalálkozó ideje és már előre azon izgulunk, vajon ki mennyit öregedett és rajtunk látszik-e az idő vas foga?

 

Az ilyen fogas kérdések helyett, válaszd inkább a budapesti Beauty Lab szalont és készülődj nyugodtan, legyen szó bármilyen alkalomról, vagy apropóról. Ha férfi vagy, ha nő, ez mindenkinél működik! … Pontosabban, természetesen csak azoknál, akik be is jelentkeznek a kezelésre.

 

Az időpontok ugyan gyorsan fogynak, de aggodalomra semmi ok, itt villámgyorsan lecsaphatsz a neked megfelelőre:
http://www.bwnet.hu/szolgaltato/Jenofi_Reka/Beauty_Lab_Szepseg_es_Egeszseg

BWNet Magyarország