Nemzetközi Master Barber képzésen közel 100 hazai fodrász

Lead fotó: nagylatoszog.hu Koncz Dezső

 

Marosfalvi László álmodott egy nagyot és életre hívta a HTK Házi Továbbképző (fodrász) Klub rendezénysorozatát, aminek keretében havi rendszerességgel szalonjába hívja fodrász kollégáit.

 

 

Egy este, ami kizrólag a szakmázásról szól

Az esemény méltán ilyen népszerű, hiszen márkafüggetlenül igyekszik minél több fodrászt a színpadra vonultatni. A legújabb trendek, technikák kerülnek itt bemutatásra, ami egy különleges inspirációs löket a szalon munkához.

 

A nyári szünet előtti HTK-ra már hetekkel korábban minden jegy elkelt. ahol közel 100 fodrász leshette el az amerika Andrew Fremming férfi hajvágásainak trükkjeit. 

 

A bwnet.hu ügyvezetője, Győri Szabolcs is elfogadta Marosfalvi László meghívását az eseményre. Nagyon örülünk, hogy a Marosfalvi szalonok is a BWNET online időpontfoglaló és ügyviteli rendszerét használják! A Lacival készített interjúnkat hamarosan megtekinthetitek: ITT.

 

 

Amerikai mester a HTK színpadán

Andrew Fremming saját BARBER SHOP üzlete mellett oktató is, mert feladatának érzi megtanítani a TÖKÉLETES férfi hajvágást, ezért érkezett Budapestre is, hogy átadja tapasztalatait a magyar kollégáknak. Azt vallja, hogy az átmenet igen is fontos, főleg a mai férfiaknál! Mindemellett a precíz szakáll vágás is trend, amit érdemes elsajátítani és tökélyre fejleszteni, hiszen a férfiak professzionális kiszolgálásában hatalmas üzleti lehetőség rejlik szalonunk számára.

 

 

 

A következőket mutatta be Andrew Fremming az est folyamán:

1. Átmenet készítése hajnyírógéppel, borotvával, ollóval.

2. Hajvágás az olló és penge harmóniájában.

3. Meglepetésként egy női modellen bemutatta a tökéletes hajtetoválás készítését step by step.

4. Zárásként a forró törülközős, borbélykéses borotválás következett. 

 

Az eseményről képekben:

 

 

BWNet Magyarország