Miranda Kerr szépségtitkai

A gyönyörű modell, aki nem mellesleg a lehengerlő Orlando Bloom kedvese és egy két éves kisfiú anyukája, mindig ragyogó formában van. Nemrég az amerikai Elle olvasóinak mesélt szépségtitkairól, amit most mi is megosztunk veletek.

<p>A gyönyörű modell, aki nem mellesleg a lehengerlő Orlando Bloom kedvese és egy két éves kisfiú anyukája, mindig ragyogó formában van. Nemrég az amerikai Elle olvasóinak mesélt szépségtitkairól, amit most mi is megosztunk veletek.</p>

Ha csak 20 dollárt költhetnél szépségápolási termékekre, mit vásárolnál?

Egy jó szemöldökcsipeszt, egy kistükröt és egy Maybelline szempillaspirált.

 

Van valami különleges szépség trükköd?

Ha fáradtnak érzem magam, uborkaszeletekkel próbálom meg elűzni a nyomait a szemem körül. Hetente egyszer kókusz, vagy olívaolaj pakolást teszek a hajamra és fennhagyom egész éjszakára. Ettől nem csak puha, de gyönyörű csillogó is lesz a hajam. Ha nincs kéznél highlighter, ajakápolót szoktam az arccsontom és a szemöldökcsontom fölé tenni.

 

A hosszú repülőutak után, hogy hozod formába a bőröd?

Már indulás előtt alaposan hidratálom az arcom. Mielőtt leszállunk, termálvizes permetet fújok rá, ez élénkít és hidratál. Ez után jöhet egy könnyű, színezett hidratáló, két réteg szempillaspirál és a már említett ajakápoló, nem csak a számra, hanem az arccsontomra is. 

BWNet Magyarország