Minden ami anti-aging: Beauty Box Hűvösvölgy

Minden nő álma, hogy megtalálja azt a gyors, látványos és valóban tartós eljárást, ami az ő személyes bőrproblémájára megoldást biztosít, lehetőleg fájdalommentesen. A Beauty Box Hűvösvölgyben mindezt elérheted!

 

bbh

 

Lézeres mezoterápia

 

Bevált és hatásos módszer, ami a nagy energiát közvetítő lézer és az egyedülálló fókuszált elektroporációs technológia által valóban eredményes kezelés, extra örömként pedig fájdalommentes. Tömöríti a bőrt és újrakontúrozza az arcot. A feszesebb bőrkép miatt a szemek nyitottabbá válnak, ezáltal az arc fiatalosabb, üdébb lesz. A mikroráncok akár teljesen eltűnnek, a markánsabb ráncok jelentősen halványodnak.

 

bbox

 

O2 lift – oxigénes arcfeszesítés

 

Az O2 Lift kezelés kevesebb, mint egy órát vesz igénybe, és már egyetlen alkalom is megfiatalítja, felfrissíti és oxigenizálja a bőrt, így az nem csak szép, de egészséges is lesz a kezelést követően. Öt egyszerű lépésből áll, ezek a tisztítás, lifting peeling, oxigenizálás, fiatalítás és védelem. Nagy előnye, hogy az arc sminkelhető közvetlenül az O2 lift oxigénes arckezelést követően, így akár egy fontos találkozóra, üzleti megbeszélésre vagy randira is elmehetünk egyenesen a kozmetikából.

 

kozmetikai_kezelesek_bwnet_2016_4

 

A Beauty Box kiemelt szolgáltatása a sminktetoválás, melyet a legújabb technikával és legmodernebb eszközökkel végeznek el. Most a közkedvelt legújabb microblade technikát alkalmazzák szemöldöktetoválásra, ami egy szálas, teljesen természetes hatású tetoválás. De készítenek még szájsatírt és 3D, illetve 4D műszempillaépítést is.

 

20160321_173431

 

Május 7-én A Nagy Szépség Napon 20% kedvezménnyel veheted igénybe a fent leírt szolgáltatásokat:

 

 

A fentieken túl még az alábbi kedvezményt veheted igénybe:

 

 

Beauty Box Hűvösvölgy
Budapest, II. kerület
Hidegkúti út 1.
BEJELENTKEZÉS

 

TOVÁBBI INFÓ: +36 70 3257037

 

BWNet Magyarország