Miért jók a szolárium krémek?

A szolárium stúdiók polcain rengeteg barnulást elősegítő krémet találunk. De vajon mire jók ezek? Érdemes használni őket?

<p>A szolárium stúdiók polcain rengeteg barnulást elősegítő krémet találunk. De vajon mire jók ezek? Érdemes használni őket?</p>

A te lábad is lassabban barnul, mint a tested többi része? Érzékeny a nyakad vagy az arcbőröd? Ezekre a problémákra például tökéletes megoldást jelentenek a szolikrémek. Használatukkal 30-40%-kal eredményesebben és tartósabban barnulhatunk!

 

Az arcra való krémek többsége különböző anti-aging, hidratáló és antioxidáns összetevőkkel van tele, amelyek segítenek megelőzni a ráncok kialakulását és megóvják bőrödet a kiszáradástól.

 

Ezeket a krémeket kifejezetten szoláriumozáshoz fejlesztették ki, az átlagos kozmetikumokkal szemben nem tartalmaznak semmilyen fényérzékeny anyagot, így biztos, hogy nem alakulnak ki foltok a bőrödön.

 

Használatuk:

 

Fontos kiemelni, hogy ezek NEM tartalmaznak fényvédőt! Szerepük, hogy az UV fény a lehető leghatékonyabban hasznosuljon a barnulás után.

BWNet Magyarország