Masszőrnek született

Kolláth Hermina, 16 éves kora óta tudta, hogy masszőr szeretne lenni. Ahogy ő mondja, „Éreztem, hogy ez a sorsom.” Hermina 22 éves korára gyógymasszőr végzettséget szerzett és azóta is folyamatosan a szakmában dolgozik.

 

2008 óta a Midász szépségszalonban várja a vendégeket, akik azért is kedvelik nagyon Herminát, mert szeretik a gyúrósabb, sportosabb masszázsait. De természetesen itt a lágyabb mozdulatokat kedvelők sem fognak csalódni. Ráadásul nem csak masszázst, hanem alakformáló kezeléseket is lehet kérni. Hermina úgynevezett zsírtöréses technikát alkalmaz, amely a kézi kezelések legeredményesebb formája.

 

 

 

„Szerencsére az emberek kezdenek rájönni, hogy a masszázs nem luxus, és megéri időt, energiát fordítani arra, hogy odafigyeljenek az egészségükre, a rekreációra és az aktív relaxálásra.” – mondja Hermina. A Midász szalonban mindenki megtalálja, amit keres, hiszen egy jó masszázs már egyáltalán nem számít luxusnak. Ha nincs sok időnk, kérhetünk egy gyors, 20 perces kezelést is, ha viszont szeretnénk hosszabban kikapcsolódni, választhatjuk a 90 perces változatot is. Bármelyikre is essen a választásunk, már a telefont sem kell felemelni, hiszen bármikor, bárhonnan könnyedén, online is kiválaszthatjuk a nekünk legmegfelelőbb időpontot.

 

Hermina szabad időpontjait itt találod: 

http://www.bwnet.hu/szolgaltato/Kollath_Hermina/Midasz_Szepsegszalon_

BWNet Magyarország