Magyar résztvevő a Visionary Awardon!

Már nyáron hírül adtuk, hogy a Hajas Szalonok képviseletében Rácz Böbi is indul az idei Visionary Awradon. A versenyt 2013. október 13-án tartották Londonban, ahol Böbi képviselte a hazai fodrászvilágot.

<p>Már nyáron hírül adtuk, hogy a Hajas Szalonok képviseletében Rácz Böbi is indul az idei Visionary Awradon. A versenyt 2013. október 13-án tartották Londonban, ahol Böbi képviselte a hazai fodrászvilágot.</p>

A megmérettetés az Alternative Hair Show egyik különleges programja, amelyet 31. alkalommal rendeztek meg a Royal Albert Hallban. A bemutatóra és a versenyre is a világ számos pontjáról érkeznek fodrászok, hogy egymást inspirálva, egymástól tanulva mutassák be a legújabb trendeket és kápráztassák el a közönséget.

 

A Visionary Awardra a világ bármely pontjáról lehet jelentkezni, a beérkezett pályaműveket egy szakmai zsűri válogatja ki, majd kiválasztják a 25 legjobbat, akik a helyszínen is elkészíthetik a megálmodott frizurát. Idén ebbe a 25 fős elit mezőnybe egyedüli magyarként Rácz Böbi is bekerült, aki már májusban elkezdett készülni az eseményre. „Májustól egészen augusztus végéig ezzel foglalkoztam – kezdi Böbi. Először kutatómunkát végeztem, a New Wave volt a kiindulási pont, erről szerettem volna a lehető legtöbbet megtudni. Magazinokat lapoztam át, filmeket, könyveket néztem végig, mire összeállt a fejemben, hogy pontosan mit is szeretnék. Nem csak frizurát, de sminket és egész látványvilágot kellett tervezni. Ez után következett a szervezés. Össze kellett állítani a csapatomat (ruha, fotó, videó, smink, modell) velük közösen kezdtünk el álmodozni, ötleteket gyűjteni, majd augusztus végére összeállt a kép. Ezt a munkát küldtük ki Londonba és ezt készítettem el október 13-án élőben, mindössze 30 perc alatt. Igaz nem kerültem be az első 3-ba, de az, hogy ott lehettem, már önagában is egy nyeremény volt, hiszen a színpadon tudtam megmutatni milyen a stílusom, ki vagyok én valójában.”

BWNet Magyarország