Magyar márkák a közös világhírnév útján: hogyan lehetsz a részese?

Egy új, magyar szabadalommal védett kozmetikai eljárás és termék bemutatóján jártunk a PANDHY'S™ CukorSPA Szalonban.

 

A cukor nem csak hizlal és rontja a fogakat, hanem varázslatos és természetes anyaga a szépségápolásnak! Ez már bizonyított.

 

Az évezredes hagyományokból életre hívott, a kor igényeire alakított cukorpaszta és a hozzákapcsolódó depilációs eljárás tökéletes és tartós megoldást kínál minden bőr és szőrtípusra. Hatékonyan és kíméletesen távolítja el az egészen rövid, akár a benőtt szőrszálakat is. A szőrtelenítésen felül ez a csodálatos és megkérdőjelezhetetlenül természetes anyag a szalon kezelések egész tárházát rejti.

 

Világhírnév- a cukor hasznosítása által

A magyar cég már világhírnévre tett szert, a PANDHY'S™ márka termékeit ma már több, mint 40 országban forgalmazzák igen nagy sikerrel. Fő irányvonaluk a cukorral történő szőrtelenítés, SPA kezelések és bőrápolás. A folyamatosan fejlődő és - a szó legnemesebb értelmében vett- nyughatatlan cég a napokban egy különleges együttműködést jelentett be.

 

 

 PANDHY'S™ cukorpaszta a szőrtelenítés forradalma

 

A kortalan szépség tudománya

A fiatalság megőrzése, a szépségápolás tudományos megközelítése és a természet csodáinak maradéktalan tisztelete több mint 25 éve áll központjában  a Harangvölgyi - család munkásságának.

 

 

 Harangvölgyi Anna a HV MAGIQSKIN bőrápoló eszközzel

 

Két magyar cég, akik felismerték egymásban a lehetőséget

Az anti-aging területén szerzett jelentős tapasztalat, ami a Harangvölgyi márka birtokában áll és a cukorral való szőrtelenítés, SPA rituálék tökéletesen kiegészítik egymást a szalonkezelések során. A két cég felismerte az egymásban rejlő lehetőséget és egymást támogatva a hazai és nemzetközi piacon közös projektbe kezdett.

 

A hazai cukor szalonokban bevezetésre került a bőrápolásban magyar szabadalommal védett eszköz a HV MAGIQSKIN. Ahogy Harangvölgyi Annáék is kizárólag cukorral szőrtelenítenek szalonjaikban.

 

 

 Nyílt nap a CukorSPA szalonban: Harangvölgyi, Pandhy's és bwnet.hu vezetői

 

Harangvölgyi™ Institute HV MAGIQSKIN

A Harangvölgyi™ Institute bemutatta az arcápolás leginnovatívabb eszközét: a kvantum technológián alapuló HV MAGIQSKIN bőrápoló eszközt és a hozzá kapcsolódó metodikát!

 


A HV MAGIQSKIN által képviselt kvantumtechnológia a természetben fellelhető ásványok és kristályok által kibocsátott rezgések energiáján alapul.

 

A HV MAGIQSKIN kvantum-technológia segítségével a bőr energetikai viszonyainak javításában játszik szerepet, így a bőrproblémák enyhülhetnek, élettani folyamatai pedig javulhatnak!

 

 

HV MAGIQSKIN kezelés közben, először a fél arcot kezelik az eredmény bemutatásához

 

Hatása:

A HV MAGIQSKIN a felépítő és regeneráló mechanizmusok aktiválásával jelentős változást tud elérni a kellemetlen bőrtünetek esetében. Az eredményeket a Harangvölgyi Institute anti-ageing specialistáinak gyakorlati tapasztalataira alapozták meg.

 

A HV MAGIQSKIN és a HV HydroCare Serum együttes alkalmazása elsősorban a következő tünetek enyhítésére nyújthat megoldást:

 

 

A HV MAGIQSKIN-t használók további pozitív tapasztalatai:

 

 

Hazai kozmetikusként szívesen dolgoznál a márkákkal? Neked ajánljuk:

Ha szívesen dolgozol magas minőségű, jól pozícionált termékekkel, melyeket könnyű bevezetni

Szívügyed a magyar termékek használata

Vágysz az újdonságokra

Keresed a fejlődés lehetőségét és irányt mutatsz vendégeidnek

 

Magadra ismertél?

Akkor légy részese a PANDHY'S™ és Harangvölgyi™ márkák garantált világsikerének. Ismerd meg a termékeket, nyűgözd le vendégeid és légy büszke arra, hogy Te magad is hazai termékekkel dolgozol! Végül pedig élvezd vendégeid elismerését!

 

Jelezd itt, ha többet szeretnél megtudni a PANDHY'S™ és Harangvölgyi™ termékekről:

 

SZERETNÉK TÖBBET TUDNI A PANDHY’S és HARANGVÖLGYI TERMÉKEKRŐL (kattints)

 

 

BWNet Magyarország