Lánykérés, ahogy a Schwarzkopf megálmodta

A lánykérés valószínűleg minden férfi rémálma, annak ellenére, hogy (jó esetben) saját maguk döntenek erről a nagy lépésről, mégis sokat izgulnak előtte. "Vajon tetszik majd a szerelmemnek a gyűrű? Mikor tegyem fel a kérdést?" Ilyen és ehhez hasonló kérdések kavarognak a fejükben.

<p>A lánykérés valószínűleg minden férfi rémálma, annak ellenére, hogy (jó esetben) saját maguk döntenek erről a nagy lépésről, mégis sokat izgulnak előtte. "/>

Idén Valentin napra a Schwarzkopf elkészítette a valószínűleg valaha volt legromantikusabb reklámfilmet, amely egy hosszúra nyújtott lánykérést mesél el. A sármos férfi hónapokig vár, míg az elültetett virágok kihajtanak és kirajzolódik a nagy kérdés: Hozzám jössz? Mindeközben élik a szerelmesek mindennapjait.

 

A film nem meglepőmódon a hölgyeknek készült, a Schwarzkopf Nectra Color hajfestékeit népszerűsíti a lehengerlő hajzuhataggal megáldott mosolygós lány. Ha nem tudnánk, hogy melyik cégé a reklámfilm, akkor is könnyen kitalálhatnánk, hogy valamilyen hajápoló termékről lehet szó, hiszen hatalmas hangsúlyt kap benne, ahogy a főszereplő játszik a tincseivel.

 

Miért ez a legjobb reklám? Mert azon túl, hogy végig nézed, lehetőséged van a legjobbat kihozni magadból. Ha Te is szeretnél ilyen ragyogó barna hajszínt, esetleg laza hullámokat, akkor foglalj időpontot a bwneten keresztül a Schwarzkopf Professional referencia szalonba, a Moowhair-be!

http://www.bwnet.hu/szalon/Moowhair_/

 

Nézd meg a reklámot itt: http://www.youtube.com/watch?v=EOVJK3m1yZM

BWNet Magyarország