Kozmetikai kezelés terhesség alatt és a szoptatás idejében

Jó az anyukának, öröm a babának!

A speciális kismama arckezelés várandósság és szoptatás ideje alatt igénybe vehető kezelés a Club Forman kozmetikájában, ahol a megfelelő higiénia feltételek és kifogástalan szakértelem adott.

 

 

 

Várandósság idején az a legfontosabb, hogy a baba egészséges legyen, de természetes, ha azért is aggódunk, hogy hogyan is nézünk ki a várandósság ideje alatt, és a szülés után. Ilyenkor tombolnak a hormonok, és ez sokkal inkább nyomot hagy a bőrön, mint más szervünkben.

 

A kismamák bőrképe megváltozik

Ebben az időszakban egyes nők pompásan néznek ki, a rózsás arcbőr, az ösztrogénnek köszönhető, melynek szintje mintegy 50%-al megnő a vérben. Mások olyan tünetektől szenvednek, mint a hiperpigmentáció, a száraz bőr, vagy a pattanások.

 

 

 

Mit tehetünk?

A babavárás hónapjaiban bőrünk érzékenyebbé válik, rosszul reagálhat olyan kozmetikumokra, melyeket egyébként évek óta használunk. Ezért tartjuk fontosnak az IMAGE bio Ormedic termékcsaláddal való kezelést ebben az időszakban, amely parabén mentes és nem okoz bőrirritációt a legérzékenyebbeknek sem….,illetve a LED MASK használatát…

 

Nem kell lemondanunk az anti aging kezelésekről sem, csak tudni kell mely tipusú krémeket szabad használni. Ehhez adnak tanácsot a Club Forman kozmetikusai.

 

 

Szigorúan tilos:

A melazmás bőrt (terhességi maszkként is emlegetett-ösztrogén és progeszteron fokozza a bőr melanin nevű festékanyagát, ezáltal az arcon maszk- szerű sötét foltok jelennek meg) hidrokortizonos , retinol tartalmú bőrfehérítő krémekkel, vagy lézerrel kezelni! Ezek még a babának is árthatnak.

 

Viszont kötelező:

A megfelelő fényvédővel ellátott hidratáló krém (Image Prevention + Spf)

Nem kell megijedni az orcán, állon, homlokon, vagy ajkon lévő foltoktól, megfelelő kozmetikai kezelésekkel,a  szülés után elhalványodik, és eltűnik. Mindehhez nyújtunk segítséget a kismamáknak.

 

Pigmentfolt halványító kezelés...Hidd el: a megelőzés mindig könnyebb! 

 

Kismama kezelés ára (bőrtípustól függően) : 9.700 –Ft – 10.800 Ft-ig  60 perc időtartamra.

 

A Nagy Szépség Napon- méjus 7-én a kismama kezelés ára 10.800 Ft helyett 8.500 FT

 

 

A bőrdiagnosztikai konzultációs időt + 20 perc ajándékba adjuk a kismamáknak! Nálunk a kismamák maximális törődést kapnak, ráadásként egy extra paraffinos kézápolással is meglepjük kismama arckezelésre érkező vendégeinket!

 

Club Forman Szépségszalon 
Budapest, I. kerület
Zsolt u. 6. 

 

 

Online időpontfoglalás kismama kezelésre:

A foglalásnál Piroskát válaszd.

http://www.bwnet.hu/szalon/Club_Forman_Szepsegszalon/

BWNet Magyarország