Költségcsökkentő és bevételnövelő tippek fodrászszalonod működéséhez (1. rész)

Kíváncsi vagy arra, hogyan teheted innovatívabbá és sikeresebbé szalonod? Mik azok a bevételnövelő tippek, melyek alkalmazásával már pár hónap alatt érezni fogod azt, hogy költéseid mellett extra profit maradt pénztárcádban? A választ a Beauty World Net rendszere és annak extra szolgáltatásai adják meg. Csökkentsd költségeid és járj versenytársaid előtt egy lépéssel – mutatjuk a titkot.

 

Használd ki jobban az idődet és legyen több vendéged!

Közhely, de igaz: az idő pénz. Segítségével több vendégre tudsz maximálisan figyelni, hiszen nem kell a telefonhívásokkal és különböző zavaró üzenetekkel bajlódnod. A Beauty World Net rendszerének további nagy előnye, hogy több potenciális vendég bukkanhat rá a szalonodra, így a bevételed is nő és ehhez csak egy kisebb ráfordítás szükséges.

 

 
Bwnet_online-bejelentkezes_fodraszinfo.3

FruFru szalon

 

Tedd elegánsabbá szalonod az „online recepcióssal”
A recepciósok jelenléte elegánsabbá tesz egy szalont és nagyban megkönnyíti a fodrászok munkáját, de egyben plusz költséget is jelent alkalmazásuk. Sajnos sok fodrászszalon nem engedheti meg magának, hogy saját recepciósa legyen (pénz vagy pusztán helyhiány miatt), viszont a Beauty World Net ebben is segítséget nyújt. Az online időpontfoglaló és automata vendégértesítő rendszer elvégzi a recepciósok munkáját, ezzel is pénzt spórolva a szalonodnak, míg neked csak az adott vendéggel kell foglalkoznod. És ha már van recepciósod? Könnyítsd meg munkáját ezzel a rendszerrel, amit ő is könnyedén tud használni, napi munkájában alkalmazni.

 

Bwnet_online-bejelentkezes_fodraszinfo.2

Szabó Imre Hair&Beauty Szalon

 

 

Csökkentsd kieső alkalmaid számát
Megvan az a pillanat, amikor vendéged elfelejt eljönni és még csak nem is szól? Bosszantó tud lenni, hiszen mások meg sorban állnak az időpontodért… Mi történik ebben az esetben, ha a Beauty World Net rendszerét használod? A rendszer a bejelentett időpont előtt egy nappal emlékeztető SMS-t küld vendégednek, így ha mégsem jó az időpont, még mindig van 24 órád, hogy kiírd megüresedett időpontodat, vagy más programot szervezz magadnak akkorra. (Csak zárójelben, de te már kiszámoltad, hogy mennyi kárt okoz neked például egy héten egy alkalom kiesése? Alkalmankénti 7000 Ft-tal számolva az már havi 28.000 Ft, ami éves szinten 336.000 Ft kiesést jelent. Elég húzósan hangzik, nemde? Tegyél ellene!)

 

 

Bwnet_online-bejelentkezes_fodraszinfo

Pápai Hair Studio

 

Úgy gondolod, szívesen kipróbálnád a Beauty World Net rendszerét te is?


KÉRJ AJÁNLATOT A SZOLGÁLTATÁS ELŐFIZETÉSÉHEZ

(kattints ide)

 

Bwnet_online-bejelentkezes_fodraszinfo.12

Hajas Szalonok

 

 

Szöveg: Hansági Dorka és BWnet

(http://fodraszinfo.com/portal/koltsegcsokkento-bevetelnovelo-megoldasok-fodraszszalonod-szamara-1-resz/#more-11420)
Képeinken azok a szalonok szerepelnek, akik már régóta használják a BWnet szolgáltatását és elégedettek vele. Képek forrása: BWnet
Kiemelt kép: Vogue Russia

BWNet Magyarország