Kiemelt ajánlatban a méregtelenítő arckezelés

Méreganyagokkal arcbőrünk is telítődik, mi több: a tavasz lassú jövetele, annak sápasztó hatása – a vitaminban szegény étrend, a napfény hiánya, a szeles, hideg idő is mind-mind arcbőrünk szépségének és egészségének rovására megy.

 

Ennek eredménye: elmélyülő barázdák, fáradt, fakó, szürkés arcbőr, amelyet a bőrben pangó, toxinokkal telített nyirokfolyadék okoz.

 

A kozmetikai ipar folyamatosan keresi a leghatékonyabb összetevőket, gyors eredményt hozó hatóanyagokat a sokakat érintő bőrproblémák ellen. Ezúttal a svájci kutatók egy méregtelenítő hatásáról régóta jól ismert anyaghoz a növényi aktív szénhez nyúltak vissza. Tudjuk, hogy az aktív szén hatalmas felületen képes megkötni mérgező, szennyező anyagokat.

 

 

 

A fekete gyöngy – egy páratlan méregtelenítő arckezelés

 

Hét aktív molekula és az aktív növényi szén kivételes ereje egy exkluzív fitokozmetikai komplexben formázva szinergikusan adódik össze.

 

Az aktív szenet alkalmazó arckezelés abszolút világújdonság a professzionális bőrápolásban. Kivételes módon méregtelenít, kifejezetten a toxinokkal telt, szürke, megvastagodott és dehidratált bőrt kezeli, melynek új energiára van szüksége!

 


A bőr a kezelést követően: azonnal finom tapintású, ragyogó, fiatalos és energiával teli lesz. A ráncok és pórusok kevésbé láthatóak, a bőr friss, természetesen szép – visszanyeri életerejét.

 

A kezelés időtartama 60 perc

Ára: 14.800 Ft helyett 8.500 Ft

Az ajánlat 2016.május 31-ig érvényes.

 

BEJELENTKEZÉS (katt)

Club Forman Szépségszalon 
Budapest, I. kerület
Zsolt u. 6. 

 

 

 

A kezelés előnyei:

 

A kezelés időtartama 60 perc

Ára: 14.800 Ft helyett 8.500 Ft

Az ajánlat 2016.május 31-ig érvényes.

 

BEJELENTKEZÉS (katt)

Club Forman Szépségszalon 
Budapest, I. kerület 
Zsolt u. 6. 

 

 

 

 

 

BWNet Magyarország