Keresztes Ildikó O2 lift kezeléssel szépül

Keresztes Ildikó kisimult arcbőrét egy teljesen új hollywoodi eljárásnak köszönheti. Az énekesnő ezúttal Image Oxigén Lift arckezelést tesztelt, melyet csupán nemrég mutattak be Amerikában, mostanra pedig itthon is elérhető.

Keresztes Ildikó kisimult arcbőrét egy teljesen új hollywoodi eljárásnak köszönheti. Az énekesnő ezúttal Image Oxigén Lift arckezelést tesztelt, melyet csupán nemrég mutattak be Amerikában, mostanra pedig itthon is elérhető. Hatékonyságáról olyan sztárok bőre vall, mint Madonna és Gwyneth Paltrow.

 

Az énekesnő forradalmian új szépészeti eljárást tesztelt
Mindenki tudja, hogy az oxigén elengedhetetlen az élethez, és bőrünk számára is nélkülözhetetlen. Ennek a különleges összetevőnek az erejét, most a szépségipar is felfedezte. „Igazából nem szeretem a nagyon természetellenes beavatkozásokat, ráadásul félek is a különböző műtétektől. Éppen ezért szeretem profi emberekkel körülvenni magam, akikkel jól tudok együtt dolgozni és akikben megbízom. Ezért is fordultam az orrműtét után Dr. Csernus Krisztinához, aki profi szakember és olyan dolgokat ajánlott számomra, amitől még szebb és még üdébb lehetne a megjelenésem”- mondta Ildikó, aki a nemrégiben letesztelte a hollywoodi sztárok egyik csodafegyverét az Oxigén Lift arckezelést.

 

„Az Oxigén Lift kezelés által az oxigén a bőr legmélyebb rétegeibe hatol be fájdalommentesen. Az eljárás során az oxigén buborékoknak köszönhetően a bőr mélyebb rétegeit is tápláljuk, ezáltal az feszesebb, üdébb, fiatalosabb lesz, kisimítja és felfrissíti a fakó Borbély-Szoják Zsanett, a Royal Clinics orvos-esztétikai központ szépségápolási szakértője elárulta, Ildikó bőrének regeneráló összetevőkre volt szüksége, ezért választotta ezt a vitalizáló kezelést. „A friss oxigén regeneráló és sejtmegújító hatása jelentős. Ez nem csupán a szennyezett városi levegő okozta bőrproblémák ellensúlyozására alkalmas, de lassítja az öregedési folyamatokat, harcol a szabad gyökök ellen, és javítja a keringést.”

 

A Royal Clinics Orvos- Esztétikai Központ minden vendég egy konzultációt vehet igénybe első alkalommal, erre 2 hetente hétfőnként van lehetőség. A konzultációra már online (0-24h) kényelmesen bejelentkezhetsz. Kattints már most:

http://www.bwnet.hu/doctor/Dr_Csernus_Krisztina/Royal_Clinics_orvos-esztetikai_kozpont

BWNet Magyarország