Kényes téma, ezt a barátnődnek látnia kell!

Tudtad, hogy a nem megfelelő szőrtelenítés látványosan károsítja bőröd állapotát? Pár éven belül fogod ezt észrevenni. A nők 97%-a tapasztalt már bőrpírt, kellemetlen, égető érzést. Sajnos ez a roncsolódás sokszor maradandó. Ennek oka lehet a rosszul választott termék, vagy a nem megfelelő szaktudás. A sima és ápolt külső azonban mindenkinek jár!

<p><span>Tudtad, hogy a nem megfelelő szőrtelenítés látványosan károsítja bőröd állapotát? Pár éven belül fogod ezt észrevenni. A nők 97%-a tapasztalt már bőrpírt, kellemetlen, égető érzést. Sajnos ez a roncsolódás sokszor maradandó. Ennek oka lehet a rosszul választott termék, vagy a nem megfelelő szaktudás. </span><strong>A sima és ápolt külső azonban mindenkinek jár!</strong></p>

A L'Intimage Szalon méltán híres és elmisert a gyantázás területén. Szőrtelenítésre specializálódtak, kizárólag ezzel foglalkoznak, így valóban kíváló eredményt érnek el. Lássuk mivel is dolgoznak, miért ők a legjobbak.

 

Hónalj és intim területen kizárólag spatulás gyantával szőrtelenítenek, aminek természetesen megvan az oka. Amit használnak az egy speciális, intim területre kifejlesztett elasztikus filmgyanta, aminél jobbat egyszerűen keresve sem lehet találni. Ebben a gyantában minden tulajdonság egyszerre összpontosul.

 

Vékony rétegben felvihető, melynek következtében csökken a melegérzet a bőrön, így sokkal kíméletesebb vele a munka, ugyanakkor kellően rugalmas is, hogy még a nagyon vastag szőrszálakat is gyengéden ragadja magával. Színe natúr, enyhén átlátszó, természetes összetevői gyengéden ápolják a bőrt.

 

A megfelelő megjelenés növeli önbizalmad. Ha fontos számodra a profi szakértelem, válaszd a L'Intimage Szalont és jelentkezz be már most: http://www.bwnet.hu/szolgaltato/Lintimage_Timi/L_intimage

 

Az online foglalás kényelmes és gyors. A szolgáltatás árát a megszokott módon, a szalonban fizeted.

BWNet Magyarország