Karácsonyi ajándéktippek

Igaz még négy hét van karácsonyig, az ajándékok összegyűjtését már most el kell kezdeni. A legjobb meglepetések általában olyan dolgok, amelyeket a megajándékozott nem akar megvenni magának, mert sajnálja rá a pénzt, vagy nincs ideje elmenni, mert mindig mást helyez előtérbe.

<p><span>Igaz még négy hét van karácsonyig, az ajándékok összegyűjtését már most el kell kezdeni. A legjobb meglepetések általában olyan dolgok, amelyeket a megajándékozott nem akar megvenni magának, mert sajnálja rá a pénzt, vagy nincs ideje elmenni, mert mindig mást helyez előtérbe.</span></p>

Az anyukánknak, és úgy általában azoknak az ismerősöknek, akik már édesanyák, jó döntés, ha valamilyen szolgáltatást, szépészeti kezelést ajándékozunk. Akinek gyermeke van, az mindig a kicsit helyezi előtérbe és magára sajnos sokszor már csak nagyon kevés ideje jut.

 

Egy masszázs, egy hajvágás, vagy egy kozmetikai kezelés nem csak a testet, hanem a lelket is kényeztetni. Ha erre az időre még a gyerekfelügyelő szerepét is vállaljuk, akkor aztán teljes a kikapcsolódás és feltöltődés. Választhatunk például a Szabó Imre szalonok közül, ahol a fodrász és a kozmetikus egy helyen megtalálható, így egy teljes szépítő csomagot rejthetünk a fa alá.

 

Azért, hogy az egész vásárlás még könnyebben és gördülékenyebben menjen, az időpontot foglaljuk a bwnet.hurendszerén keresztül, hiszen már itt is elérhető az internetes bejelentkezés. De ha más kezelésre vágyunk, a bwnet.hu oldalán kereshetünk szolgáltatás típus, szépítő, város, vagy akár kerület alapján is.

 

http://www.bwnet.hu/szalon/Szabo_Imre_Hair_Beauty_Pest_/

 

http://www.bwnet.hu/szalon/Szabo_Imre_Hair_Beauty_Buda_/

BWNet Magyarország