Jelentkezz be online a "Vörös Szőnyeg" kezelésre

Mit takar az Oxigén Lift kezelés?

Oxigén, növényi őssejtek, peptidek és koncentrált növényi enzimek segítségével az O2 Lift prémium spa kezelést nyújt, azonnali, látható eredményekkel. Csodás, ragyogó bőrt eredményez, ami nem csak szép, de egészséges is.

 

Milyen hatásai vannak?

Amilyen erős, olyan kíméletes is: az O2 Lift kezelés fiatalítja a bőrt, frissítő, oxigenizáló folyamattal szabadítja fel a ragyogó, természetes szépséget. Már egy kezeléssel is ragyogó és liftingelt. Ha egy hirtelen, igazán feltöltő és látványos kezelésre vágysz, akkor ez a tökéletes választás!

 

A nagy nap, egy új randi vagy egy fontosabb megjelenés előtt mindenképp ezt ajánlanám, mert tökéletesen megújítja a bőrt és hatása hosszan tart. A kezelés egy otthoni szettel- plusz egy egy hetes kúrával meghosszabbítható. Így természetesen sokszorozódik a kezelés hatása.

 

Hogyan zajlik, mik a lépései?

Egy kezelés 30 perces. Az O2Lift 5 lépésből áll:

1. Tisztítás növényi őssejtes gél lemosóval.

2. Gyümölcsenzimes lifting peeling masszázzsal, mely elfolyósodva feloldja az elhalt hámsejteket és kíméletesen, ámde hatékony teljes bőrfiatalítást biztosít.

3. A kezelés legspeciálisabb lépése- Buborékoló oxigenizáló pakolás, egyedülálló habzó technológiával.

4. Fiatalítás szérummal, amely őssejtekben, antioxidánsokban, erős növényi hatóanyagokban gazdag.

5. Védelem- színezett fényvédő alkalmazásával.

 

 

 

Ha kúrában végezzük a kezelést a feltöltődés és a ránctalanítás mellett egy finom bőrhalványító folyamat is elkezdődik, ezt kiegészítjük otthoni ápoló termékekkel is a hatás fokozásának érdekében.

 

Aki csak szimplán kényeztetné magát egy "buborékoló" luxus kezeléssel, azoknak a havi egy alkalmat- az egy hetes utóápolással ajánljuk.

 

BWNet Magyarország