Jelentkezz a L’Oréal STYLE & COLOUR TROPHY fodrászversenyére!

A L’Oréal STYLE & COLOUR TROPHY a fodrászati szakma egyik legnevesebb eseménye, amely a világ 55 országában kerül megrendezésre. 

 

Szakmai elismerésre vágysz? Elérkezett a TE időd!

A verseny lehetőséget nyújt minden tehetséges fodrásznak arra, hogy megmutathassa milyen remek érzékkel bánik az anyagokkal. Nem csupán a szakmai zsűri, hanem a nagyközönség előtt is bemutatkozási lehetőség ez, amivel elismerést vívhat ki az induló a fodrászvilágában.

Így vehetsz részt a Sytle & Trophy veresnyén:

1. Válassz versenykategóriát! 

2. Add át magad a művészet szabadáságának, alkoss!

3. Munkád örökítsd meg fotó formájában!

4. Küldd el a jelentkezési lapod postai úton a pályamunkáddal együtt!

 

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: jelentkezési lap és pályamű postára adási határideje 2016.08.15. 

 

JELENTKEZÉSI LAP ÉS TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

(kattints ide)

 


Az értékelés kritériumai:

 A frizura precíz elkészítése

 Eredetiség

 A termékek megfelelő kiválasztása

 Make-up, hajvágás, styling

 Kapcsolódás a 2016-os divat és hajvágási trendjével

 A teljes LOOK és a modell összhangja

 

A szakmai zsűri vezető magyar fodrászokból, valamint a divatszakma és a női sajtó képviselőiből áll. Az értékelés elfogulatlan, mivel a versenyben résztvevő fodrászok, fényképészek és sminkesek neve a fényképeken nem szerepel.

 

 

Döntőbe jutás eredménye: augusztus 30.

Minden beküldött fénykép kap egy anonim számot, amely végigkíséri a versenyben résztvevő csapatokat egészen a döntőbe bekerült csapatok kihirdetéséig.

 

A kiválasztott csapatok bekerülnek a döntőbe. A zsűritagok a „TOTAL LOOK-ot” értékelik (a frizurát, a modell kiválasztását, a stylingot, a sminket, a fényképet). A szakmai zsűri 2016. szeptemberében ül össze.

 

Nyertes az a résztvevő lesz, akinek anyagát a Szervező képviselőiből álló zsűri a jelen kritériumoknak legjobban megfelelőként fogja értékelni.

 

 

Nyeremények:

A 2016. év női divat frizurája – 1. helyezett: Trófea, voucher a a STYLE & COLOUR TROPHY 2016 nemzetközi döntőjén való részvételre Lisszabonba.A 2016. év női divat frizurája – 2-3. helyezett: voucher egy magyar L’Oréal Professionnel Nagykövet által tartott oktatáson - saját választás szerint.


A 2016. év férfi divat frizurája – 1.helyezett: Trófea, 100 000 forint értékű voucher nemzetközi fodrászati oktatáson való részvételre.

A 2016. év férfi divat frizurája – 2-3. helyezett: voucher egy magyar L’Oréal Professionnel Nagykövet által tartott oktatáson - saját választás szerint. 

A verseny különdíjasa: egy profi tabletet és egy BWnet.hu prémium 1. éves (1fős) előfizetést kap ajándékba.

 

 

A 2016. STYLE & COLOUR TROPHY FŐDÍJA

A verseny kategóriáinak győzteseit és helyezetteit a STYLE & COLOUR TROPHY 2016 döntőjén hirdetjük ki, amely 2016. szeptember 24-én, a Salon Expert Kongresszuson kerül megrendezésre.

 

Az ünnepélyes eredményhirdetés keretén belül fantasztikus fodrász showkat nézhet végig a közönség, és a színpadon a legismertebb hazai, valamint külföldi sztárfodrászok mutatják be a legújabb divat és haj trendeket. 

 

A 2016. év női divat frizura kategóriájának győztese képviseli majd Magyarországot a STYLE & COLOUR TROPHY 2016. nemzetközi döntőjén, amelyre a L’Oréal Professionnel Business Forum kongresszusának keretén belül 2016.október 23. és 27. között kerül sor Lisszabonban.

 

Szeretnél TE is jelentkezni és ezzel a L’Oréal STYLE & COLOUR TROPHY egyik lehetséges győztesévé válni?

 

 

JELENTKEZÉSI LAP ÉS TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

(kattints ide)

 

 

BWNet Magyarország