Intimkozmetikáról a szakértővel...

Maróti Katát, a Buddha Beauty Szépségszalon tuladjonosát és egyben kozmetikusát kérdeztük az intim terület szőrtelenítéséről...

 

Kata 10. kerületi kozmetikájába bejelentkezhetsz online:

http://www.bwnet.hu/szolgaltato/Kozmetika_Kata/Buddha_Beauty_Szepsegszalon_-_Maroti_Kata

 

 

"Az intim kozmetikát ajánlom mindenki számára, akinek fontos, hogy imponáljon párja számára, megjelenése kívánatosabb legyen , akik számára fontos az intim estrészének higiéniája és ápoltsága.

 
A LEGMODERNEBB SZŐRTELENÍTÉS: JUST ès a Depil' Ok WAXOK az első PRÉMIUM MINŐSÉGŰ Specialis Bôrkímèlô anyagok..... Ami gyors, hatékony és fájdalommentesebb, mint bármelyik gyantával. Legalábbis a saját vendégeim visszajelzései alapján.

 

 

 

Az eredmény: tökéletesen sima, selymes bőr!

Forradalmian új megoldás, amely 100%-ig hatékony, 100% biztonságos!

 

Gondolj bele mennyivel egyszerűbb és kíméletesebb lesz egy intim gyanta! Ezt a vendégeim tudják igazolni.


Nem tartalmaz sem fenyőgyantát (colophoniumot), a méhviasz tartalma miatt csak a szőrbe tapad. Ezért elegendő, ha csak kellemes hőfokra melegítem. A MultifleX biztos nem fogja égetni a bőrödet! Minden bőrtípusra használom.

 

- Precíz designer wax, aminek az abszolút különlegessége, hogy innovatív összetevőinek köszönhetően, nem tapad a szőrszálakhoz (természetesen a bőrhöz sem), hanem ezeket körülöleli. Ezáltal, ez egy többirányúnak hívott gyanta, amihez egy speciális technika is társul. 

 

A szőrteleníteni kívánt felületre használom a megfelelő előkezelőt, majd oda-vissza / kőrkörös mozdulatokkal felviszem a waxot egy spatula segítségével. Miután ez megszilárdult és már nem ragad, egy határozott mozdulattal leszedem a Waxot.

 

Ez történhet majdnem bármilyen irányban - a célja az hogy minél kíméletesebben és hatékonyabban szedjem le a nem kívánt szőrt. Letépő csík nélkül használandó! De már patronos kivitelben is van a munkánk megkönnyítése érdekeben pl.: a láb és a kar gyors és kíméletes szőrtelenítéséhez.

 


Szuper bőrbarát- szuper eredmény! Próbáld ki Te is!" 

Menj biztosra és jelentkezz be online a 10. kerületi kozmetikába:

http://www.bwnet.hu/szolgaltato/Kozmetika_Kata/Buddha_Beauty_Szepsegszalon_-_Maroti_Kata

BWNet Magyarország