Inspiráció és bátorítás a fodrászszalonokban- Trendfesztivál 2016

A Schwarzkopf Professional Trendfesztivál 2016 eseményén jártunk.

 

Az eseményről számokban:

Több mint 900 inspirálódni vágyó fodrász

125 modell

közel 80 órás felkészülés

11 magyar fodrászteam show

1 nemzetközi sztárfodrász, Kristijan Petek fellépése

 

A változatos frizurákon keresztül bemutatásra kerültek a Schwarzkopf Porfessional OSiS+ termékcsaládjának 2016-os legnagyobb újításai, melyekkel minden frizura styling-ja könnyedén megalkotható.

 

A Trendfesztivál 2016 fő célja az inspiráció és a bátorítás volt:

Merjünk az újdonságokra nyitni, hiszen vendégek is igénylik ezt. A jó fodrásznak a trendek és az aktuális divatirányzatok ismerete elengedhetetlen, mindig a vendég előtt kell járni legalább egy lépéssel, hogy hajszíneket, trendi fazonokat és persze olyan termékeket ajánlhasson, melyekkel otthon, pillanatok alatt elkészíthető a friuzra.

 

 

Az OSiS+ megújult termékcsaládja ezt kínálja:

Olyan frizurákat, amik a mindennapi életben divatosak és a finish termékekkel gyorsan, egyszerűen elkészíthetők; illetve úgynevezett „hot stylingot” is, mely finish-ek bevállalósabb vendégek számára lesznek hívogatók egy-egy megjelenés alkalmával.

 

A Trendfesztivál 2016 fellépő fodrászai éppen ezt a sokszínűséget mutatták be, amit az OSiS+ is kínál. Egyedi bemutatóikban sajátosan inspiráltak: a hajak mellé kerettörténetek, gag-ek és meghökkentő/romantikus/exkluzív/megkapó látvány is társult; minden blokkban más.

 

 

Szalonmodernizáció a Trendfesztivál 2016 eseményén:

A rendezvényen résztvevő fodrászok megismerkedhettek a BWNET standján az online időpontfoglalás kényelmével, ami a termékek és szakmai tudás mellett még magasabb szintre emeli a fodrász szalonban nyújtott szolgáltatás élményét.

 

 

 

A Schwarzkopf Professional és BWNET együttműködést kötött, melynek keretein belül a Schwarzkopf Professional fodrász partnereinek lehetősége nyílik kipróbálni és a mindennapokban használni a BWNET kínálta online ügyviteli, időpontfoglaló és marketing rendszer Light csomagját. A BWNET Light csomagjáról itt olvashatsz: http://www.bwnet.hu/tipp/Dijmentes_a_BWNET_Light_csomag_a_Schwarzkopf_Professional_fodraszainak/

 

 

A Trendfesztivál 2016 első blokkjának képes beszámolója a BWNET-en:

 

 

ASK Team - a színpadon Szofrán Zsolt mutatja be a hajfestéseket és a stylingot

 

 

Kátai Attila bemutatja az OSiS+ megújulását 

 

 

Rózsa Erzsébet bemutatója 

 

 

 

Peller Gergő Banksy street style adaptációja

 

 

Prókai István múlt és jelen bemutatója

 

 

 

Milos Miskovic Victoria's Secret bemutatója

 

 

 

Oravecz Mihály: dinamikus hajvágásai 

 

hair’s[ku:l] vérfrissítés by Schwarzkopf Professional 

 

 

 

 

 

 

BWNet Magyarország