IndividuELLE - úttörő a szépségszalonok világában

Örömmel köszöntjük a bwnet családjában az IndividueELLE szalonokat, amelyek Nyugat-Magyarországról csatlakoztak hozzánk! Igazán örülünk, hogy nem csak budapesti szépítészekkel tudunk vendégeink kedvében járni, hanem az ország számos pontjáról ajánlhatunk megbízható, remek szakembereket.

<p>Örömmel köszöntjük a bwnet családjában az IndividueELLE szalonokat, amelyek Nyugat-Magyarországról csatlakoztak hozzánk! Igazán örülünk, hogy nem csak budapesti szépítészekkel tudunk vendégeink kedvében járni, hanem az ország számos pontjáról ajánlhatunk megbízható, remek szakembereket.</p>

Az első IndividuELLE szalon 2005-ben alakult Mosonmagyaróváron, melyet azóta már két másik követett, melyek mind mást képviselnek, más célcsoportnak szólnak.  Ennek megfelelően más a környezet, különböző az alkalmazottak összetétele, az egész atmoszféra is. Így mindenki megtalálja a kedvére való közeget és szolgáltatást úgy, hogy ez ne menjen a minőség rovására. 


„Mindig fontos volt számunkra az innováció és a folyamatos megújulás. Az utóbbi pár évben
berobbant digitális világ, az okostelefonok elterjedése és a felhasználói szokások átalakulása magával hozta az igényt arra, hogy a szépségszalonjainkba is egyszerűbbé tegyük a bejelentkezést. Ezért is jött kapóra a bwnet lehetősége, amellyel egy L’Oréal Professionel tréningen találkoztunk először. – mondta el az üzlet megálmodója Györgyjakab Eszter.

Az IndividuELLE nem csak a Mosonmagyaróvárról, hanem a környékből, sőt még az Ausztriából érkező vendégeket is kiszolgálja. A szalonok szolgáltatásai a szépség minden területét felölelik, így egy helyen igénybe vehet a vendég számos kezelést a fodrászattól kezdve a kozmetikán át, a manikűrig és az UV mentes barnulásig.

 

Menj biztosra és jelentkezz be az IndividuELLE szalonok bármelyikébe online. Mindössze néhány kattintás. Gyors és kényelmes.

http://www.bwnet.hu/szalon/IndividuElle_Szalon_Base/

http://www.bwnet.hu/szalon/IndividuElle_Szalon_Solid/

http://www.bwnet.hu/szalon/IndividuElle_Szalon_Premium/

 

 

BWNet Magyarország