Image Skincare- Egy termék amit könnyű használni, megtanulni és bevezetni a kozmetikába

Az Image Skincare professzionális kozmetikai márkát 2003-ban Janna M. Ronert álmodta meg és hozta létre az USA-ban. Több évi kutatás után gyógyszerészeti képesítése segítségével olyan klinikai termékeket fejlesztett ki, melyek valós eredményeket hoztak.

 

A tulajdonos bőrápolási filozófiája az egyszerűségen alapszik.Egyszerűen használható, egyszerűen megtanulható és egyszerűen szerethető Image International termékek. Fontos tudni, hogy ezek a termékek nem érhetőek el interneten, mivel használatuk professzionális tanácsadást igényel. Kizárólag hozzáértő kozmetikus ajánlhat otthoni utóápolásra is terméket, a készítmények ugyanis magas hatóanyag tartalommal rendelkeznek, így fontos, hogy a bőrtípusnak megfelelő krémet alkalmazzuk az eredményesség érdekében.

 

 

 

Janna hisz abban, hogy a nőket és a férfiakat 

öt bőrápolási kérdés foglalkoztatja:

-a ráncok

-a napkárosodás

-az akne

-a rozácea

-a stresszes bőr

 

Ezt az öt bőrállapotot célozza az Image Skincare, egy egyszerű színkódolt rendszer segítségével. Az Image termékcsalád tagjait a speciális savas peelinggel kombinált kezelési protokollok és egyedi hatóanyagok teszik különlegessé. Itt tényleg minden személyre szabottan működik. A 2003-as megalapítása óta a márka hihetetlen gyors karriert futott be mind az Egyesült Államokban, mind pedig Európában.

 

A mesterséges tartósítószertől mentes termékcsalád megoldást kínál a személyre szabott szolgáltatásokhoz. Mit értünk ez alatt? Azt, hogy kevés vendégnek van csupán egy féle bőrtípusa, pl. van akinek a T vonalban zsíros a bőre, az orca rész viszont vízhiányos, az Image Skincare termékei azonban megoldást kínálnak erre a termékek professzionális kombinálhatósága által. A kollekciók között fényvédő és testkezelő kollekciókat is találunk. Külön savas peeling kollekcióból válogathatsz.
 
 
Magyarországon a Beautwood Kft. a kizárólagos forgalmazója a termékeknek. A cég tulajdonosa Rákosné Rácz Anita a magyar piacon is hatalmas hangsúlyt fektet a termékismeretre, az oktatásra, a márka reprezentatív jelenlétére.
 
 
A Beautywood Kft. hazai partnere a bwnet.hu, így az Image kozmetikusai képzettek a legújabb üzleti módszerek és trendek terén is, ami elengedhetetlen a mai modern kozmetikák életében a versenyképes fennmaradáshoz.
 
 
 
 
Szívesen megismerkednél az Image Skincare termékeivel egy díjmentes oktatás keretén belül?
 
A következő bevezető szakmai térning időpontja:
Május 9. 10:00-16:00
 
 
Cím: Beautywood oktatóközpont
1054 Budapest, Alkotmány utca 16. II/7. 30-s kapucsengő 

 

A jelentkezéshez és részletes programhoz kattints ide:

http://www.imageskincare.hu/kepzesek/162

BWNet Magyarország