Így őrizd meg a barnaságod

Tippek, hogy minél tovább ragyogó maradjon a bőröd

<p>Tippek, hogy minél tovább ragyogó maradjon a bőröd</p>

Hidratálj!

Bőrünk folyamatosan cserélődik, így kopik le szép lassan a nyáron gondos munkával megszerzett barna színünk. A folyamatot lassíthatjuk, ha odafigyelünk a külső-belső hidratálásra. A vízhiány gyorsítja a hámlást, ezért használj tápláló testápolót és figyelj oda a megfelelő folyadékbevitelre is!

 

A gyors zuhany a barátod

A zuhanyzást nem csak azért ajánljuk, mert sokkal környezetkímélőbb, mint a hatalmas kádfürdő, hanem azért is, mert segít a barnaság megőrzésében. Egy forró kádfürdő sokkal inkább szárítja a bőrt, ha mégsem tudsz lemondani róla, mindenképpen tegyél a vízhez valamilyen hidratáló olajat.

 

Barnaság belülről

Azt mindenki tudja, hogy a béta-karotin segíti a melanin termelést és hozzájárul, hogy tovább megmaradjon a színünk is. Ezért fogyassz minél több sárgarépát, sütőtököt, de nagyon jó béta-karotin forrás a paradicsom és a barack is. Ha még tovább szeretnéd turbózni a hatást, táplálék kiegészítőkkel is rásegíthetsz a dologra!

 

Egy kis csalás belefér

A különböző önbarnítókkal, vagy a kissé alacsonyabb hatásfokoú önbarnítós testápolókkal is rásegíthetsz a barna bőr megőrzésére.  Egy dologra figyelj, mielőtt nekikezdesz a barnításnak, alaposan radírozd le a bőröd, különben foltos lesz a végeredmény!

 

Instant barnaság

Ha nem szeretsz a különböző krémekkel bajlódni, foglalj időpontot egy barnító szalonba, ahol profi szakemberek gondoskodnak barnaságodról. Ha inkább a szolárium híve vagy, az is segít megtartani ragyogó színed. Ha nem viszed túlzásba a csövek alatt való sütkérezést, nem kell tartanod káros hatásaitól sem!

BWNet Magyarország