Így lesz sima ügy a Valentin nap

3 egyszerű javaslat, hogyan tegyük  tökéletessé az év legromantikusabb napját.

<p style=3 egyszerű javaslat, hogyan tegyük  tökéletessé az év legromantikusabb napját.

"/>

Kezdjük egy tévhittel:

A Valentin nap kialakulásával kapcsolatban sok elmélet létezik. A legvalószínűbb: a Valentin nap Valentinja, vagy magyarul Bálintja a 3. században Rómában kivégzett püspök. Egy, a halála után is csodált mártír, akire minden évben február 14-én emlékeztek meg, pontosan egy nappal a Római Birodalom kedvelt termékenységi ünnepe előtt.

 

Bizonyított tehát, hogy a szerelmesek ünnepe nem a virág és az ajándékipar találmánya!

 

 

Összeválogattunk 3 egyszerű javaslatot, hogy hogy a ti Valentin napotok is az év legromantikusabb és „legsimább” napja legyen.

 

1. Ajándékozz kellemes érzést

Úgy gondoljuk, hogy két szerelmes nem érintheti meg egymást elég gyakran. A szőrzet ebben persze csak zavaró tényező. Érzést ugyan vásárolni nem lehet, de ajándékozni igen!

 

Például egy Wax in the City waxing utalványt a Bajcsy-Zsilinszky út 78. alatt található szalonba. Ha last minute ajándékot keresel, ugorj be a budapesti stúdióba, ahol exkluzív ajándékcsomagot vásárolhatsz szerelmednek. A te ajándékod pedig a waxing utáni sima és puha bőr érzése!

 

 

2. Adj egy kis időt magatoknak

Romantikus pillanatokat nehéz két időpont közé szorítani. A romantikának időre és térre van szüksége. Fontos , hogy kerüld a stresszes helyzeteket Valentin napkor. Kezdjétek a napot például nagy kialvással, reggeli összebújással (a sima bőr tökéletesen passzol ehhez). Mit szólnál egy kiadós reggelihez még az ágyban? Ugye milyen rég volt ilyen utoljára? Látod: máris kezdődhet az év legromantikusabb napja!  Extra tanács: hogy ne legyen túl morzsás az ágy, hagyjátok ki a croissant-t…  

 

3. Legyen a Valentinnapból egy  Wellness-Nap

Napi stressz az irodában, az utcán a nyirkos februári hideg, hazafelé pedig zsúfolt budapesti forgalom – hogyan is lehetne így lazítani és ráhangolódni a Valentin nap hangulatára?

 

Lassíts egy kicsit: ajándékozzátok meg magatokat egy kirándulással a legközelebbi Wellness oázisba! A szauna melege, vagy egy kényeztető masszázs a legjobb recept a közös kikapcsolódásra. De ne felejtsd, gyantázás után közvetlenül jobb várni a szaunával. Tervezz legalább egy nap szünetet a szaunázás előtt.

 

Itt találod a stúdiót: 1055 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78., Eiffel Palace Irodaház

 

 

 

 

 

BWNet Magyarország