Időpont néhány kattintásra

Bejelentkezni kedvenc szakemberedhez sosem volt még ilyen egyszerű. Ráadásul, ha most a bwnet.hu-n keresztül foglalsz még ajándékot is kapsz!

<p><span>Bejelentkezni kedvenc szakemberedhez sosem volt még ilyen egyszerű. Ráadásul, ha most a bwnet.hu-n keresztül foglalsz még ajándékot is kapsz!</span></p>

A bwnet.hu-n keresztül bármikor, otthonról, a fotelból ülve tudod kiválasztani, mikor szeretnél megszépülni. Még telefonálnod sem kell, vagy többször visszahívni fodrászod, kozmetikusod, edződ, vagy a szoláriumot, hiszen a bwnet-en időpontot foglalni csak néhány kattintás! Mindent online, a számítógépeden, vagy más mobileszközön keresztül intézhetsz éjjel-nappal.  

 

Jelentkezz be a Hajas Szalonok bármelyikébe, ahol a L’Oréal Professionnel jóvoltából most egy különleges utazó kiszerelésű terméket kapsz ajándékba. A Force Vektor sampon és pakolás hatékonyan tölti fel erővel a törékeny hajat.

Miért vesződnénk hát a telefonálgatással, ha a bwnet.hu online rendszerét használva nem csak időt spórolunk, de még ajándékkal is kedveskednek nekünk?!

BWNet Magyarország