Hyaluronsavval a ráncok ellen

Lépten-nyomon hallani és látni a reklámokban, hogy a hyaluronsav mennyire hatásos a ráncok elleni harcban. De vajon tudjuk, miért kerül szinte minden prémium kategóriás arckrémbe belőle?

<p>Lépten-nyomon hallani és látni a reklámokban, hogy a hyaluronsav mennyire hatásos a ráncok elleni harcban. De vajon tudjuk, miért kerül szinte minden prémium kategóriás arckrémbe belőle?</p>

Ez az anyag a szövetekben is megtalálható, többek között a víz megkötéséért is felelős, ez által biztosítja a bőr feszességét és rugalmasságát. A speciális kozmetikai kezelésekkel extra adag hyaluronsavat juttatunk a bőrbe, mely lassíthatja annak öregedési folyamatait és javíthatjuk rugalmasságát.

 

Intenzív hidratáló és ránctalanító hatása miatt már korán, 25 éves kortól alkalmazhatjuk, hiszen nem csak a ráncok kialakulását előzi meg, (vagy segít a már meglévők eltűntetésében) hanem revitalizálja az érzékeny bőrt, gyorsítja a sebgyógyulást, jótékony hatással van a zsíros, aknés bőrre is. A toxSKINCARE kozmetikai családot a hyaluronsavas ráncfeltölő kezelés hatóidejének meghosszabbítására számos bőrgyógyászati rendelőben ajánlják.

 

A toxSkincare kozmetikai család a kiegyensúlyozott zsírsavtartalmának, és az antibakteriális hatóanyagainak köszönhetően, a kifejezetten problémás bőr kezelésére is tökéletes.

 

A kezelés során a hatóanyagok koncentráltan, az érintett területen fejtik ki hatásukat. Ezeket tű nélküli mezoterápia segítségével juttatják a bőr mélyebb rétegeibe. A toxSkincare mikromolekuláris felépítésének köszönhetően a sejtek mélyén lejátszódó anyagcsere folyamatokat szabályozza, így a hatás azonnal érezhető, és igen látványos. Ráadásul a kezelés nyújtotta előnyöket a Szabó Imre Szalonok Budán és Pesten lévő referenciaüzleteiben egyaránt elérhetik az érdeklődők. 

BWNet Magyarország