Heidi Klum megtalálta az igazit

Kényeztető formula, intenzív szín, tartósság és ragyogó fény, mindez egyetlen egy termékben, az Astor új Soft Sensation Lipcolor Butter ápoló ajakrúzsában.

<p>Kényeztető formula, intenzív szín, tartósság és ragyogó fény, mindez egyetlen egy termékben, az Astor új Soft Sensation Lipcolor Butter ápoló ajakrúzsában.</p>

Ha ragyogó, puha ajkakra vágysz, most könnyen megkaphatod. Az Astor legújabb terméke egy ápoló rúzs, ami azonnal látványosan simává és teltté varázsolja az ajkakat. Ez a mélyhidratáló ajakvaj rögtön kellemes, hidratált érzést kelt. Ez a fantasztikus hatás pedig akár öt órán át is kitart. Krémes textúrájával a Soft Sensation Lipcolor Butter beleolvad az ajak puha bőrébe, emellett könnyű, nem ragadós, ultra-kényelmes viselet.

 

Heidi Klum, az Astor művészeti igazgatója és a márka arca, imádja ezt a mindent tudó csodát: “Végre nem kell választnom a rúzs, a balzsam és a szájfény között – az Astor Soft Sensation Lipcolor Butter ápoló ajakrúzs mindent tud. Egy mozdulattal azonnal szuper-fényes színt ad, ráadásul ápolja a száraz ajkaimat is. Nem is kérhetnék ennél többet.”

 

A rúzs 8 gyönyörű trendi színben kapható, természetes nude, erőteljes pink, vörös szőnyegre való piros és gyönyörű barna színeket tartalmaz. 

BWNet Magyarország