Házhoz jön a gyógyulás

Voltig Tamás 3 éve dolgozik masszőrként. Édesanyja már 20 éve dolgozik házhoz menő masszőrként, innen jött az ötlet, hogy ő is belevágjon, hiszen így a vendég rengeteg időt és kellemetlenséget is megspórolhat. Ráadásul Tamáshoz már online, a bwnet.hu rendszerén keresztül is be lehet jelentkezni, így biztosítja vendégeinek a maximális kényelmet.

 

Milyen szolgáltatásokat kínál a vendégeknek?

Főként frissítő, relaxáló masszázsokat, de a van a palettámon olyan masszázs is, ami kifejezetten az érzékeny területekre koncentrál. A frissítő és relaxáló masszázsok nagy előnye, hogy egészség megőrző hatása is van, így meg tudjuk előzni például a kellemetlen izomcsomók kialakulását, amelyek a stresszes helyzetek következtében szépen lassan kialakulhatnak.

 

Milyen árban van egy masszázs? Drágább, mint a hagyományos?

A házhoz menő masszázs nem drágább mint a piacon található masszázsok. Amit az ár kialakításnál figyelembe kellett vennem, hogy Budapesten közlekedni eléggé időigényes, ha szerényen akarunk fogalmazni. A város két végpontjába eljutni van, hogy időben egy Budapest - Győr távolságnak felel meg. Ez persze bele van kalkulálva az árba. Tehát igazából, ha a vendég rendel egy óra masszázst egyes esetekben nekem azzal 2 - 2,5 órám megy el.

 

Kinek ajánlja ezt a szolgáltatást?

Akik szeretik a kényelmet az otthon melegét és az otthoni kikapcsolódást. Korosztálytól függetlenül mindenkinek, akik a honlapomon található masszázst kizáró (kontraindikációk) tényezőkbe nem tartoznak bele.

 

Van valami területhatár, ameddig házhoz megy?

Fő profilom Budapest és vonzáskörzete, de Magyarországon bárhova szívesen elmegyek, természetesen ezek az esetek egyedi árajánlatot képeznek.

 

Mennyivel kell korábban foglalni?

Az egy héttel előbbi bejelentkezést szoktam ajánlani, de előfordulhat lemondást, vagy időpont módosítás is, így érdemes megpróbálni annak is, aki hamarabb szeretne időpontot kapni.

 

Olvasd el Tamás szakmai bemutatkozóját, nézd meg az árakat és jelentkezz be online itt:

http://www.bwnet.hu/szolgaltato/Voltig_Tamas/Massage_Tomival

BWNet Magyarország