Hagyomány, érték és magas minőség

A pesti Szabó Imre szalon több mint 30 éve várja a szépülni vágyó vendégeket. Akkor is és most is, az egyik legnívósabb, legsokoldalúbb szépségszalon volt, ahol a szépülés igazi feltöltődést jelent a vendégeknek. Most a szalon marketing menedzserével beszélgettünk.

<p style=A pesti Szabó Imre szalon több mint 30 éve várja a szépülni vágyó vendégeket. Akkor is és most is, az egyik legnívósabb, legsokoldalúbb szépségszalon volt, ahol a szépülés igazi feltöltődést jelent a vendégeknek. Most a szalon marketing menedzserével beszélgettünk.

"/>

Mesélj egy kicsit a kezdeti évekről!

Szabó Imre a szalonok tulajdonosa több 50 éve kezdte fodrász karrierjét építeni. Sorra nyerte a versenyeket, és gyűjtötte be az elismeréseket. Felesége Szabó Éva szintén a szépségiparban dolgozott, ő kozmetikus, így ismerkedtek meg. Saját szalont elsőként a Belgrád rakparton nyitottak több mint 30 éve. Az üzlet nagyon gyorsan a legkeresettebb szalonok közé lépett, és így egyenes út vezetett a második budai szalon nyitása felé. 

 

Mitől más egy Szabó Imre szalon?

Szalonunk különlegessége abban rejlik, hogy a tradicionális értékeit megőrizve, a legújabb trendeket követve, minden generáció igényét kiszolgálja. Az elmúlt 30 évben nem változott az irányvonal, csupán az aktuális divat alakítja szalonjaink arculatát. A prémium minőségű anyagok és az első osztályú szolgáltatás valamint színvonal, a mesterek állandó jelenlétének és felügyeletének is köszönhető. Szabó Éva mester kozmetikus és Szabó Imre mester fodrász neve garancia a minőségre. 

 

Milyen különleges szolgáltatásokat vehetünk nálatok igénybe?

Kozmetikánkban a vendégek választhatnak az oxigén terápia, az aranykezelés, a toxSKINCARE botox hatású (méreganyag mentes), a 66 napos bőrmegújító kezelések között, melyeket csak nálunk lehet igénybe venni. Egyik legnépszerűbb szolgáltatásunk a Biológiai Lifting maszk, mely egyenesen Kaliforniából érkezik. Fodrászatunkban kizárólag L’oréal és Kerastase termékekkel dolgozunk. Számtalan hajregeneráló és hajszerkezet visszaépítő kezeléssel és ammónia mentes Inoa hajfestéssel várjuk vendégeinket. Az egyik legnépszerűbb fodrászati szolgáltatásunk a tartós hajkiegyenesítés a Brasil Cacau, mely hihetetlen nagy sikert arat a vendégek körében.

BWNet Magyarország