Gyakran ismételt kérdések az UV mentes barnításról

A legkorszerűbb eljárásnak köszönhetően MOST 10 PERC ALATT gyönyörű, egészséges és természetes barnaságot érhetünk el!

 

UV Mentes barnitás, vagy barnulás egy kémiai folyamat eredménye, amely során egy speciális cukor származék (DHA-Dihydroxyactone) lép reakcióba a bőr felső rétegében található aminosavakkal és ezáltal alakul ki a természetes gyönyörő barna bőr.

 

Hasonló folyamat játszódik le amikor egy almát kettévágunk és kitesszük a napra amely órák alatt bebarnul.  A folyamat óriási előnye, hogy a kivánt barna bőr elérése teljesen biztonságos. A bőrt nem érik káros UVA, vagy UVB sugarak. 

 

A teljes test barnítása: 4.000 ft.

Május 31-ig megvásárolt bérlet ára: 5+2 alkalom ajándék= 20.000ft

 

Gyors, online bejelentkezéshez kattints ide: 

http://www.bwnet.hu/szolgaltato/Csontos_Kriszta/Wellness_Szepsegszalon

 

Íme a leggyakrabban ismételt kérdések és az azokra adott válaszok:

 

Mi is a Norvell UV fény-mentes készítménye?
A Norvell készítménye egy olyan formula, amely a bőrrel érintkezve egy „egyenesen a strandról” színt eredményez. Használható festékszóró pisztollyal, vagy barnító fülkében.

 

Mi az a kozmetikai bronzosító?

Az UV fény-mentes termékek összetevője, amely azonnali barnaságot eredményez a kezelt bőrfelületen, és „egyenesen a strandról” megjelenést kölcsönöz használójának. Az UV fény-mentes kozmetikai bronzosítókhoz használt összetevők hasonlóak a por kiszerelésű kozmetikai alapozókban használtakhoz.

 

 

 

Mennyi idő alatt lép a DHA reakcióba az kezelt bőrfelülettel?
A Norvell UV fény-mentes spray oldatban található DHA bronzosító 2-4 óra múlva kezdi el kifejteni pozitív hatását, és színhatása a kozmetikai bronzosító lemosását követően azonnal láthatóvá válik. Végleges hatást a következő 24 órában nyújt.

 

Mi történik, ha a készítmény a ruhára kerül?
A normál mosás segíthet, de ajánlott öblítő használata is, makacs folt esetén a végső megoldás a vegytisztítás. Használatát követően javasolt a sötét színű, bő szabású ruházat.

 

Milyen ruha viselése ajánlott?
Arcon történő alkalmazás esetén nincs szükség a ruhák levételére. A teljes testkezelés elvégezhető sortot és ujjatlan felsőt, fürdőruhát, vagy alsóruházatot (a Norvellnél is kapható) viselő, illetve meztelen személyen.

 

 

Mikor javasolt bőrradír használata?
A készítmény alkalmazását megelőzően javasolt bőrradír használata. Használjon Amber Sun hidratáló bőrradírt, vagy ahhoz hasonló, közepes erősségű készítményt. Kivételesen száraz bőr, vagy problematikus területek esetén javasolt a Sea Coral Salt Scrub (Tengeri korallt tartalmazó sós bőrradír) készítményünk használata. Használata mindenképp a MEGELŐZŐ napon javasolt. A kívánt hatás elérése érdekében várjon legalább 8 órát a bőrradír és a DHA oldat használata közt.

 

Milyen típusú bőrradírt használjak?
Az Amber Sun hidratáló bőrradír gyengéden tisztítja a bőrt. A Sea Coral Salt Scrub a kezelést megelőző napon történő használata esetén kitűnően hidratál, elsimítja a bőrt és revitalizálja a sejtek anyagcseréjét.

 

 

 

Foltot hagy-e a hajon, ha spray kerül rá?
Nem, a legtöbb embernél semmilyen elváltozás nem észlelhető. Világosszőke, ősz vagy platinaszőke haj esetén a kozmetikai bronzosító hatására eleinte alkalmanként elszíneződés tapasztalható. Használat után egy zuhanyzást követően azonban az elváltozás kimosódik.

 

Javasolt-e fürdősapka viselése az arc permetezése során?
Lehetséges, de nem szükséges. Világos hajszín esetén fontos, hogy közvetlenül ne kerüljön a készítményből a haj körvonalára. A Norvellnél erre a célra kapható az eldobható hajfedő.

 

Szükséges-e hidratálni két alkalom között?
Az első zuhanyzást követően számos hidratálási mód választható:
• A Pro-Long színszabályozó hidratálókrém a legmegfelelőbb választás, melynek használatával két alkalom között tartósabb és erősebb szín nyerhető.
•A Norvell Original napi hidratálókrém zuhanyzás utáni bő használatával a száraz bőr visszanyeri nedvességét.
• Az UVP ultraibolya készítmény hidratáló tulajdonsága mellett a benne található unipertannak köszönhetően gyors melanintermelést idéz elő, így felkészíti a bőrt a barnítási folyamatra.

 

 

 

Milyen tartós az UV fény-mentes barna szín?
A természetes színhatású Norvell barnaság egyéntől függően, 4-5 napig tart. Pro-Long színszabályozó hidratálókrém használatával a barna szín tartósabbá válik. Az Amber Sun hidratáló tusfürdő, vagy hasonló pH szabályozó készítmények segítségével szintén tartósabb eredmény érhető el.

 

Hogy kerülhetem el a barna szín egyenlőtlen fakulását és foltossá válását?
A Pro-Long színszabályozó hidratálókrémben található enyhe DHA bronzosítónak köszönhetően a készítmény napi használatával a barna színhatás tartósabbá tehető. Ez a bronzosítást fokozó szer még tartósabbá teszi a barna árnyalatot és csökkenti az egyenlőtlenségek és foltosság kialakulásának esélyét.

 

Miért fontos a Pro-long barna színt tartósabbá tevő testápoló használata?
A Pro-Long egy enyhe bronzosító DHA tartalmú hidratálókrém, amellyel tartósabbá tehető a barna szín. Ez a bronzosítást fokozó szer még tartósabbá teszi a barna árnyalatot és csökkenti az egyenlőtlenségek és foltosság kialakulásának esélyét. Nem csupán tartósabbá teszi, de „Firm-a-derm” tartalmának köszönhetően a rugalmas bőr megőrzése érdekében „dinamikus rezet” juttat a bőrbe. Koffeintartalma bizonyítottan csökkenti a napsugárzás káros hatásait és elősegíti a DNS regenerálódását, így megvédi bőrét, Ezenkívül hialuronsav tartalmának köszönhetően bőre a lehető leghidratáltabb marad.

 

 

Szükséges-e a kezelések közt időnként pihenőt tartani?
Ajánlott 5 hetente a bőr számára 10 napos pihenőt biztosítani. Így fokozatosan fakulhat ki a szín, ezzel pedig elkerülhető a foltosság vagy kopott részek kialakulása, melyek a ruhával érintkező felületeken jelentkeznek.

 

Nem válik a bőröm furcsán narancssárga színűvé?
Nem. Készítményünk tökéletes kialakításának köszönhetően garantált az „egyenesen a strandról” kinézet, majd az azt követő, DHA szín. A „narancssárga szín” kialakulása, ahogyan sokszor nevezik, a bőr magas pH értékéből ered. A rendkívül sápadt bőrű, vagy kezdő felhasználók számára alkalmazás előtt javasolt a Norvell pH szint-szabályozó felkészítő spray használata, mellyel bőrének pH szintje az UV fény-mentes kezelés előtt egyensúlyba állítható.

 

Nem fog zuhanyzásnál leázni a színem?
A kezelést követően azonnal látható kozmetikai bronzosító által eredményezett szín az első zuhanyzással leázik, így láthatóvá válik az alatta megbúvó, a DHA által eredményezett bronzbarna szín.

 

 

 

Mennyi ideig ne zuhanyozzak?

A DHA oldat végső hatását körülbelül 24 óra alatt fejti ki. A legjobb eredményt akkor kapja, ha a kezelést követő napig nem zuhanyozik. Ezalatt az idő alatt az egyszerű, vízzel történő mosakodás a legjobb. A szappan roncsolja a DHA szerkezetét. A késleltetett zuhanyozás elegendő időt biztosít a DHA hatásának érvényesülésére. Ekkor lép reakcióba a bőrben található aminosavakkal (fehérjékkel).

 

Ajánlott-e használata terhes nők számára?
Mint bármilyen más készítmény használatát megelőzően, kezelés előtt várandós anyák számára javasolt a háziorvos felkeresése. Azonban a Norvell UV fény-mentes spray oldata nem mérgező, élelmiszeriparban engedélyezet termék, amelynek várandós anyák számára nincs semmilyen ismert káros mellékhatása.

 

Szükséges-e szűrőmaszk viselése a kezelő számára?
A Norvell UV fény-mentes spray oldat nem tartalmaz semmilyen ismert mérgező vagy allergén anyagot. A Norvell UV fény-mentes spray egy élelmiszeriparban engedélyezet termék, amelynek nincs semmilyen ismert káros mellékhatása.
Azonban, mint ahogyan BÁRMELY más anyag esetén, a rendszeres közvetlen érintkezés, vagy az anyag ismételt belégzése irritációt vagy kellemetlen érzést okozhat. A józanész azt súgja számunkra, hogy bárki, aki napi rendszerességgel lép érintkezésbe a termékkel, viseljen valamilyen szűrőmaszkot, amellyel lecsökkenthető az anyaggal történő érintkezés.

 

 

 

Mennyi idő alatt szárad meg a felvitt permet?
8-12 perccel használat után vissza lehet venni a ruhát. Ez az időtartam szárító használatával csökkenthető, amennyiben legalacsonyabb fokozatra állítva alkalmazzák a kezelt felületen.

 

Kezelés után mindig ragacsos leszek?
Kezelés után nem ritka a ragacsos érzés. A Norvell UV fény-mentes oldata a leggyorsabban száradó ma kapható formula. Legfeljebb 8-12 perccel kezelés után a ragacsos érzés elmúlik, bőre megszárad.

 

Mennyire leszek barna egy kezelés után?
Az UV fény-mentes barnító folyamat nem egzakt tudomány. Bőrtípustól és bőre pH értékétől függően eltérő eredményre számíthat. A Norvell UV fény-mentes készítménye a felhasználók jelentős hányada számára vonzó megjelenést biztosít. Sötétebb kozmetikai árnyalat eléréséhez használat előtt ajánlott néhány csepp Bronzosító Csodacsepp adagolása az UV fény-mentes készítményhez. Enyhébb árnyalat esetén keverjen egy kevés TISZTA oldatot a bronzosító sprayhez. A tökéletes kívánt eredmény eléréséhez gyakorlásra és kísérletezésre van szükség.

 

Jelentkezz be online UV mentes barnításra!

A teljes test barnítása: 4.000 ft

Május 31-ig megvásárolt bérlet ára: 5+2 alkalom ajándék= 20.000ft

 

 

Gyors, online bejelentkezéshez kattints ide: 

http://www.bwnet.hu/szolgaltato/Csontos_Kriszta/Wellness_Szepsegszalon

BWNet Magyarország