Fibreplex - Csodaszer a festett hajra

A budakalászi Schwarzkopf Professional fodrászatának szakemberei személyre szabott megoldásokat nyújtanak minden vendég számára. Emellett hasznos tanácsokkal látnak el, hogy hajad otthon is megfelelő ápolásban részesüljön.

 

Ha egy különleges melírozással szeretnéd feldobni hajad, vagy egy gyors szárításra vagy frizurára vágysz, akkor gyere el a Schwarzkopf Professional Budakalászba – mert a hajad a legjobbat érdemli!

 


 

Fibreplex – Csodaszer a festett hajra

 

 

Hajad könnyen sérül a sok festéstől? Szárazzá és töredezetté vált a világosítás következtében? Megérkezett a megoldás! A Schwarzkopf Professional Fibreplex hajkötés-erősítő rendszere gyógyír a vegykezelt hajra!

 

A Fibreplex egy három lépésből álló rendszer, aminek lényege, hogy erős szerkezeti kötéseket hoz létre a hajszálakban, aminek következtében festés közben azok védelmet kapnak, így a hajad nem roncsolódik, még szőkítés során sem!

 


 

Hogyan működik a Fibreplex?

 

Első lépésként a Fibreplex 1-es termékét kell a hajfestékbe belekeverniük a fodrászoknak a megfelelő arányban. Ezt a Fibreplex-szel elkevert festéket kenik fel a hajadra. Amíg a keverék a hajadon van, a hatóanyagoknak köszönhetően egy erős szerkezeti kötés jön létre a hajszálakban.

 

Második lépésként a 2-es terméket viszik fel, miután alaposan kimosták hajadból a festéket. Ezzel a lépéssel lezárják a kötést hajszálaidban. Hatására hajad sokkal simább, könnyen kezelhetőbb és selymesebb lesz.

 

A Fibreplex rendszer utolsó lépése az otthoni hajápolás. A Fibreplex termék otthoni használatával hajad hosszabb ideig tündökölhet ragyogó színében és a javított haj szerkezetét is fenntarthatod.

 

Az eredmény: festés során a hajad nem csak új színben fog ragyogni, de egészségesebb is lesz!

 

 

Jelentkezz be online és vedd igénybe a kedvezményeket!

 

A Nagy Szépség Napon – május 7-én, a Schwarzkopf Professional Budakalász fodrászatában az alábbi kedvezményeket éred el.

 

- 50% kedvezmény a Fibreplex hajkötés-erősítő rendszerre hajfestés mellé

 

A hajfestés ára Fibreplex hajkötés-erősítő rendszerrel (90 gr festékig):

 

Rövid hajra: 9 190 Ft

Hosszú hajra: 10 620 Ft

Extra hosszú hajra: 12 380 Ft

 

-30% kedvezmény a Schwarzkopf Professional OSIS+ termékcsalád hajápolóira!

 

 

Online időpontfoglalás:

http://www.bwnet.hu/szalon/Schwarzkopf_Professional_Budakalasz/

 

 

Schwarzkopf Professional Budakalász
Budakalász
Omszk Park 1. (az Auchan Budakalászban) 

 

Részletes árlista:

 

 

 

 

 

 

 

Csatlakozz Te is A Nagy Szépség Nap Facebook eseményéhez:

https://www.facebook.com/events/1205792609448433/

 

BWNet Magyarország