Ezt minden szépségszakmában dolgozónak látnia kell!

Győri Szabolcs vagyok, a bwnet.hu ügyvezetője. Engedd meg, hogy személyes tapasztalatomról számoljak be Neked. Szánj most erre 2percet, hidd el érdemes tudnod erről, hiszen a munkádról van szó.

 

 A Nyugati pályaudvar felől sétáltam a bwnet.hu irodába tegnap reggel. Kedves arcú, 20év körüli fiú nyújtotta felém az ingyenes Metropol újságot. Van amikor elveszem, máskor csak eljövök a srác mellett. Most a kezembe vettem a lapot, és az élelmiszer üzletek hirdetésein túl, ez a szalagcím figyelt vissza rám: „A noteszmentes világ szabadsága”. Tudod mit? Nem hiszek a véletlenekben és itt az ideje, hogy másoktól is pofonként kapd az arcodba ezeket a szavakat! Miért? Azért, hogy észrevedd: nem állt meg a világ és nem menekülhetsz el az új dolgok elől, amik a TE segítésedre jöttek létre!

 

Holló Márta, az RTL Klub Fókusz műsorának legelső vezetője, megfogalmazta számodra a legfontosabbat!  Neked szólnak ezek a mondatok, olvasd csak: „A  kilencvenes évek közepén a legnagyobb kincsünk a noteszünk volt, ez mára megváltozott. Hátrahőkölök, amikor látom, hogy milyen irdatlan tudásmennyiség áll rendelkezésünkre. Egyértelműen szabadságnak éljük meg a digitális világ nyújtotta lehetőségeket. Ha használod ezt a világot, nem esel ki a pörgésből! A digitális fejlődés szinte minden szakmában hasonló előnyöket hozott. A sokoldalú szolgáltatások nemcsak a munka sebességét és hatékonyságát képesek javítani, hanem megnyitják az utat. A digitális fejlődés új kommunikációs formákat is hozott magával. Fontos, hogy megismerjük és beszéljünk az új generáció nyelvén!

 Aki tanulni akar, minden lehetősége megvan erre.

 

Mi a bwnet.hu rendszerét azért hoztuk létre, hogy segítsük a szépségipari dolgozókat.Segítségünkel még nagyobb kényelmet nyújthatsz vendégeidnek az internes bejelentkezéssel, láthatóbbá válsz számukra a világhálón és bevételeid mérhető módon növekedni fognak.

 

Tudod mennyiért kínáljuk ezt havonta? Éves (igen, 1 évig segítjük a munkád és támogatunk a digitális világban!) előfizetés esetén, havi 5.000 ft-ért. Nem egy elriasztó összeg, azt gondolom. Ezen nincs mit gondolkodni! Vágj bele még ma!

 

További információ: info@bwnet.hu, vagy telefonon is állok rendelkezésedre a +36 70 316 6760-as számon.

 

 

Üdvözlettel: Győri Szabolcs

BWNet Magyarország